Bijeenkomst ‘t Groeske, vrijwilligers gezocht

Op donderdagavond 20 maart, aanvang 19.30 uur, organiseert Stichting De Groesbeek een bijeenkomst in de Adelbrecht-Windekindschool rond het wijkproject Buurtpark het Groeske.

Rioolbuizen_Groeske_2014-PS
Rioolbuizen bij ‘t Groeske. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

In 2012-2013 zijn op basis van wijkwensen vier prachtige ontwerpen gemaakt om van het park een ontmoetingsplek voor jong en oud te maken. De fondsenwerving om de plannen te kunnen realiseren gaat goed. Nu worden plannen gemaakt voor het komende jaar. De bijeenkomst op 20 maart is bedoeld voor leden van de projectgroep het Groeske én voor mensen die zich als vrijwilliger voor het project inzetten.

Vrijwilligers gezocht

Ook mensen die tot nu toe nog niet actief waren maar dat misschien willen worden, worden uitgenodigd. De stichting zoekt vrijwilligers bij verschillende activiteiten zoals helpen bij het moestuinproject van kinderen en ouderen en na de aanleg helpen bij het beheer en onderhoud. Maar ook hulp bij de organisatie van activiteiten zoals een burendag, buurtpicknick of een muziekfeestje in het straks heringerichte park is welkom. Zie www.buurtparkgroeske.nl voor foto’s en meer informatie over het project tot nu toe. Bij de bijeenkomst zijn ook maquettes te zien die kinderen van school hebben gemaakt van de toekomstige wijkeilanden in het park. Als u er 20 maart niet bij kunt zijn, maar u wilt wel meedenken of meedoen, dan kunt u ook mailen naar: [email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
jantje

hey boswachter echt iets voor jouw toch

de nachtboswachter
Nou Mike ik denk dat die mensen zich wel redden en als ze hulp nodig zouden hebben ben ik ook wel berijdt om mee te helpen. Vandaag een gesprek gehad met jagers die kwamen hier in onze bossen jagen vandaag mag voor het laatst geschoten worden op reebokken zij kwamen uit de Betuwe bij Tiel zij waren echt niet te spreken over deze bomenkap in onze bossen zij waren voor jaren terug ook al hier geweest ze vonden het er niet mooier op geworden en om hier te jagen was ook niet meer echt interessant alle wissels waren ook stuk… Lees meer »
jantje.

Behalve de kas van S.B.B te spekken heeft de kaalslag/bomenkap dan toch nog iets goeds gedaan, n.l die gasten die hier voor de lol of hobby dieren afknallen op laten hoepelen. Gr

de nachtboswachter

Jantje dat heb je goed gezien en men gaat er ook mee door er zijn nog maar weinig dieren in ons bos en alles wordt afgeknald en men is er wat trots op er zijn ook jagers die weten wat ze moeten schieten maar er zijn ook BOA s die kunnen schieten op alles en zijn moeilijk te controleren en hebben ook niet altijd een jachthond bij zich. En word er dan een ree aangeschoten gevonden zegt men dat zullen wel stropers zijn geweest of het is aan gevallen door een hond. Maar ja wie controleert hier op.

veteraan

dat plan is super en zal ook gaan lukken.
Mooi groen, water, speel plekken, zitjes, wandelplekje, overzichtelijk voor ouders, spannend & leuk voor kinderen, in de achtertuin van Mariendaal en het centrum van Groesbeek.
Een geweldige mix van betrokkenheid tussen mensen, jong en oud!

wpDiscuz