Seniorenlunch en dansavond in De Mallemolen

Op vrijdag 21 maart vindt er weer een gezellige dansavond plaats in De Mallemolen aan de Kloosterstraat. De muziek wordt zoals altijd verzorgt door het Groesbeekse orkest Aldörum. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt vijf euro en natuurlijk ontbreken de warme hapjes niet.

Seniorenlunch in De Mallemolen met gezellige muziek

Op zondag 23 maart wordt er weer een seniorenlunch gehouden in cultureel centrum De Mallemolen. Deelnemers hieraan kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 21 maart opgeven bij de receptie van De Mallemolen of telefonisch onder nummer 024-3976360. De kosten voor deze uitgebreide lunch met warme en koude gerechten inclusief koffie en thee bedraagt 9,75 euro per persoon. De lunch wordt omlijst met live muziek. Dit sfeervolle samenzijn begint om 12.00 uur en duurt tot circa 14.00 uur.

Iedereen is op beide dagen van harte welkom.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jan Norp

Betaalt de Groesbeker 20 eurocent voor de seniorenlunch in de Mallemolen?
In het bovenstaande bericht staat dat de prijs €9,75 is, maar in feite is het € 9,95. Niet dat het heel veel scheelt, maar het kan leiden tot misverstanden, die de eetlust bederven.

de nachtboswachter

JAN een beetje FLAUW.

wpDiscuz