[GR2014] GroenLinks wordt MUG-partij

Na het CDA en de PvdA heeft ook GroenLinks besloten om de afdelingen van Millingen, Ubbergen en Groesbeek (MUG) samen te voegen. Dit laat de partij maandag weten.

Het nieuwe bestuur zal in 2014 vooral actief zijn met alle voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks zal de verkiezingen in gaan als “GroenLinks Groesbeek”, hoewel het Twitteraccount GroenLinks Berg en Dal ook alvast is geregistreerd.

GroenLinks kreeg in 2010 nog 8,42% van de Groesbeekse stemmen (686). In Ubbergen werkte de partij samen met de PvdA en won het daar met iets meer dan 1250 stemmen de verkiezingen.

De gemeenteraadsverkiezingen in Millingen, Ubbergen en Groesbeek zijn op 19 november 2014, niet in maart. Wij willen dit, ondanks eerdere berichtgeving, nogmaals vermelden omdat er nog steeds naar stempassen wordt gevraagd.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
peter

waar gaat het heen?
een keer links is links
twee keer links is achteruit
drie keer links is per saldo rechts?

Stemmer

Groenlinks GROESBEEK,deze partij kijkt ook al goed vooruit in de toekomst,omdat ze GROESBEEK al in hun naam hebben vermeld.

www.hanspeters.eu

Groen Links Groesbeek is voor de naam Berg en Dal

Stemmer

Hans,dan moeten ze eigenlijk Groenlinks MUG heten,want pas 1 januari 2015 is alles Groesbeek,zeker voor 1 jaar,en eenieder die in die tijd geboren wordt in het MUG gebied is dan een Groesbeker.
Of heeft de naam Groesbeek toch iets positiefs om in de partijnaam te hebben?

www.hanspeters.eu

Nee stemmer Groen Links is absoluut voor de naam Berg en Dal Indien je er toch om vraagt,Sociaal Groesbeek zal zeker geen Sociaal Berg en Dal gaan heten. De rest van je verhaal in dat eerste jaar klopt.

Hans1

Groen Links? haha, de partij van Frits die betrapt is op het dumpen van afval in het bos.
Weten ze dat ook in Ubbergen en Millingen?

de nachtboswachter

Stem GroenLinks als je niks met natuur hebt en niks met bos en zeker niet voor de naam groesbeek bent maar stem verstandig stem sociaal groesbeek op de but zijn ook weer dassen burchten aan gord gereden dank je GroenLinks blijf maar lekker in je stoel zitten binnenkort in de gelderlander en Groesbeeks weekblad met duidelijken foto s over deze gang van zaken en ik vraag mijn af waarom een partij als GroenLinks hiervan niet op de hoogte.

de nachtboswachter

Hans 1 weet je toevallig wat ze gedumpt hebben.

wpDiscuz