Spannende halve finale Nationale Voorleeswedstrijd

Bibliotheek Groesbeek heeft dit jaar zowel de kwartfinale als de halve finale van de nationale voorleeswedstrijd georganiseerd. Schoolkampioenen uit de groepen 7 en 8 streden om de eerste plaats.

Nationale_Voorleeswedstrijd_2014-DGB
Nationale Voorleeswedstrijd 2014.

Het voorlezen werd beoordeeld door een 3-tal juryleden aan de hand van landelijk opgestelde criteria. De deelnemers lazen een fragment voor uit hun favoriete boek. Voor Groesbeek deden mee: Lot van Putten van basisschool Het Vossenhol; Esmee Mollen van Basisschool Breedeweg en Evi Geurts van Basisschool Gerardus Majella. Helaas ging niemand uit Groesbeek door naar de halve finale, die op 12 maart eveneens in bibliotheek Groesbeek plaatsvond.

De winnares van de halve finale was Kiki Kettelerij uit Steenderen. Bij de provinciale ronde op 12 april in Arnhem hoopt zij voor de provincie Gelderland uit te komen. Op 21 mei kan zij bij de finale in Utrecht de titel “Nationale Voorleeskampioen 2014” bemachtigen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Toontje

Geen jongens dus…

de nachtboswachter

Ja voor lezen is ook een kunst vond vroeger op school de boeken van wipneus en Pim wel leuk als de juffrouw of meester er uit voor lazen en de boeken van Pim pandoer.

Famke

Maar Lot Van Putten was voor mij de beste.
Dus ook onze school vindt het heel jammer dat ze niet heeft gewonnen.

wpDiscuz