Terug in de tijd met “Back2Live”

Vrijdag 28 maart vindt er wederom een optreden plaats van de formatie Back2Live in De Mallemolen.

Back_2_Live_Groesbeek_Nijmegen-DGB
Back2Live.

Back2Live is een 4-mans band van “oud”-muzikanten uit Groesbeek en Nijmegen, die elkaar gevonden hebben om net als vroeger samen muziek te maken zonder muziekcomputers, dus echte “live”muziek”. De band bestaat uit Henk de Bruin (drums/ zang), Wim Poorts (bas, gitaar,zang), Gerry Jansen (piano/zang) en Wim Rossen (zang/ gitaar). Zij nemen u mee terug naar de jaren 60, 70 en 80 met onder andere muziek van Elvis, Eagles, Creedence, The Shadows en The Cats.

Met een gemiddelde van 40 jaar podium ervaring en een flinke doses enthousiasme bezorgen de heren u ongetwijfeld een gezellige muzikale avond. Na het succes van hun eerste optreden in De Mallemolen zullen zij deze keer in de grote zaal spelen. Ook zal de nieuwe Groesbeekse zanggroep “History Sounds” een gastoptreden verzorgen. De groep die uit 23 personen bestaat brengt een repertoire van herkenbare liedjes uit lang vervlogen tijd, geheel in de stijl van de avond.

Aanvang van de avond is 20.30 uur, kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop aan de receptie van De Mallemolen. Toegangsprijs bedraagt € 5,00, diverse gratis hapjes worden geserveerd. Meer info vindt je op www.mallemolengroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

Das mar knoei.

joop

En heel blitzzzz

wpDiscuz