Profgolfer komt naar open dag Golfbaan Rijk van Nijmegen

Op zaterdag 5 april arriveren topgolfer Robert-Jan Derksen en het populaire tv-programma Zappsport per helikopter op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek, om daar golfende kinderen te helpen met hun golfuitdaging.

Golfbaan_RvN-DGB

Tijdens de Open Dag is iedereen van harte welkom om dit bijzondere spektakel mee te beleven en zelf een balletje te slaan. Sheila Evers, Adjunct-Directeur Golfbaan Het Rijk van Nijmegen: “Op Het Rijk zijn wij ervan overtuigd dat golf de ideale sport is om met kinderen of in gezinsverband te beoefenen. Omdat wij hier graag zoveel mogelijk mensen van overtuigen ontwikkelden wij een opvallende promotiestunt voor onze jaarlijkse Open Dag. Op zaterdag 5 april arriveren topgolfer Robert-Jan Derksen en het populaire tv-programma Zappsport rond 12.20 uur per helikopter op onze baan om golfende kinderen te helpen met hun golfuitdaging. De uitzending die Zappsport hiervan maakt is zaterdag 19 april om 08.45 uur te zien bij Zapp op Nederland 3. Als dat geen promotie van de golfsport is!”

Programma zaterdag 5 april 2014

Op zaterdag 5 april opent Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tussen 11.30 en 15.00 uur haar deuren voor iedereen die zin heeft in een bijzonder dagje uit en geïnteresseerd is in de golfsport. Tijdens de Open Dag worden er leuke activiteiten georganiseerd voor zowel (nog)niet-golfers als geoefende spelers van alle leeftijden. Bezoekers kunnen onder andere rekenen op:

• Gratis golflessen voor jong en oud
• Gratis 9-holes golfronde (minimale hcp 54)
• Rondleiding over de baan met golfbuggy’s
• Robert-Jan Derksen in een helikopter (12.20 tot 13.20 uur)
• Opnamen van het tv-programma Zappsport
• SNAG golf voor de allerkleinsten
• Golfbal-kleuren en Ballonnenwedstrijd

Vermaak en gezelligheid voor het hele gezin dus! Het volledige programma is te vinden op www.golfenophetrijk.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Henk

Het moet niet gekker meer worden.

De golfbaan ligt nog altijd in GROESBEEK, wat liggen ze toch te zeiken over “het rijk van Nijmegen…..Nijmegen heeft geen golfbaan, zouden ze wel willen.

wpDiscuz