Koffie met… de woonspecialist

Op donderdagmiddag 27 maart om 14.00u, kunt u een kopje koffie drinken met Frans Steffens van Oosterpoort. Hij vertelt over de woonmogelijkheden wanneer iemand door een beperking of ziekte een andere, of aangepaste woning nodig heeft.

Als mantelzorger sta je voor een taak die je overkomt. Dat is niet altijd gemakkelijk, op de eerste plaats omdat je iemand niet in de steek wilt laten. Je wordt meestal onverwacht mantelzorger, omdat de nabije persoon wat overkomt met ziekte of een beperking. Het lijkt vanzelfsprekend om dan zorg te verlenen. Het is als mantelzorger fijn om dan ook op de hoogte gehouden te worden.

Er zijn mantelzorgers die vragen hebben voor Oosterpoort, want wanneer je situatie verandert, kan het zijn dat je huis niet meer geschikt is. Bijvoorbeeld na een (heup)operatie, of doordat het ouder worden beperkingen in het bewegen geeft. Er kunnen vragen zijn als: hoe kom ik aan een voor mij geschikte (aangapaste) woning? Of: welke voorzieningen worden door Oosterpoort verstrekt en wat voor soort woningen zijn er eigenlijk? En wat is er mogelijk wanneer mijn situatie urgent is?

Wilt u een kopje koffie drinken met de mantelzorgspecialist? Dan bent u donderdagmiddag 27 maart welkom in het café van de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. De toegang en het kopje koffie zijn gratis. Het koffieuurtje is om 15.00u afgelopen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg Groesbeek:
06-1385 9106, vraagt u dan naar Mark Gröning of Frans Jongeneel. U kunt ook bellen met Stichting Welzijn Groesbeek: 024 – 397 41 88 (tot 12.30 uur). Vraagt u dan naar Marjon Galdermans. U kunt ook mailen: [email protected]

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie met… de woonspecialist

Reageren is niet toegestaan.