Carlos Aalbers in “Dorpsplein”

Voormalig technisch directeur van NEC, Carlos Aalbers, is zondag 30 maart te gast in het radio-praatprogramma van Omroep Groesbeek, het Dorpsplein.

Sinds kort heeft hij een sportmanagementbureau opgezet. De voornaamste pijler onder zijn bedrijf is spelersbegeleiding. Hij is intermediair voor clubs en spelers en fungeert als scout. Op dit moment behartigt hij onder andere de belangen van Jahanbakhsh, speler van NEC. Presentator John Peters praat met hem over zijn nieuwe onderneming en natuurlijk ook over de voetbalsport in de breedste zin van het woord en wat er in de voetbalwereld allemaal omgaat.

Aalbers heeft voor NEC miljoenen euri binnengehaald door transfers van onder andere Jasper Cillessen, Björn Vleminckx en Jonas Olsson. Aalbers heeft op sportief vlak veel voor NEC betekend. Zo speelde hij tussen 1982 en 1995 in totaal 369 competitiewedstrijden voor deze club en is hij vanaf 2007-08 technisch directeur geweest tot het najaar van 2013. Zijn betekenis voor NEC zal niet onbesproken blijven in het gesprek.

Het programma is zondag 30 maart te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling dezelfde dag van 18.00 uur tot 19.00 uur).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 maart, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
john

Komt hij vast kijken waar hij volgend jaar moet zijn

wpDiscuz