Bizkit Park, Rectum Raiders, Poo Fighters in OJC Maddogs

Zaterdag 19 april geeft het Belgische Bizkit Park haar eerste show op Nederlandse bodem. Locatie: OJC Maddogs in Groesbeek.

Bizkit_Park_Persfoto_Michel_de_Sorte
Bizkit Park persfoto. Foto en rechten: Michel de Sorte.

Deze band neemt je mee naar de hoogtijdagen van nu-metal en alternatieve rock, door bands als Limp Bizkit, Linkin Park, Korn en ga zo maar door. Ook Rectum Raiders (‘drunkrock’) en het Groesbeekse Poo Fighters (Foo Fighters covers) spelen deze avond.

Limp Bizkit, Linkin Park, Korn, System of a Down en P.O.D. Voor velen behoorden deze bands tot hun ‘rock- en metalopvoeding’. Dat deze bands nog steeds erg populair zijn, blijkt wel uit dat ze nog steeds volle zalen trekken en dat er veel tribute bands zijn. Maar een tribute band die al deze bands tegelijk covert, dat is uniek! De Belgen van Bizkit Park draaien hun hand er niet voor om, en doen dit met verve.

Op zaterdag 19 april komt Bizkit Park naar Groesbeek om de bezoekers mee te laten brullen met alle bekende klassiekers uit die tijd, in een maar liefst 1,5 uur durende show! Dit wordt hun eerste optreden op Nederlandse bodem. Rectum Raiders uit Nijmegen en Amsterdam (en met Groesbeekse roots) brengt een combinatie van glam metal, thrashpunk en ‘drünk rock’. Tezamen met een show vol energie, verkleedpartijen en vunzigheid, hebben ze al menig zaal, café en festival op hun kop gezet.

Poo Fighters uit Groesbeek en Nijmegen opent de avond met een set Foo Fighters-covers. Deze band bestaat uit de band Bulimic Zombie Choir en een extra gitarist.

De zaal opent om 20.00 uur, de eerste band start om 20.30 uur. De entree bedraagt 3 euro.

Kijk op www.ojcmaddogs.nl voor meer informatie over deze avond.

Verwante links:
facebook.com/bizkitparkofficial.
www.rectumraiders.nl.
facebook.com/pages/Poo-Fighters/324384288222.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Toontje

Geen reet aan…

de nachtboswachter

Je kunt nog altijd oordopjes in doen.Toontje mijn smaak is het ook niet.

Henk

weet je dit is ook muziek voor de maddogs, een moonlights of Fantasticos hebben niets te zoeken in de Maddogs. Voor elk wat wils. Veel plezier.

Toontje

@all: jongens, mijn reactie is een woordgrapje… Denk even door of vertaal hun bandnamen even naar het Nederlands.

metalfan

kijk hier kan ik nu wel warm van worden,
ik zal er bij zijn.

wpDiscuz