Di-rect komt naar Cardo Groesbeek

Op 24 april 2014 speelt de band Di-rect in het Groesbeekse Cardo theater.

Di_rect_Groesbeek_Cardo-DGB

Di-rect staat bekend om zijn energieke live optredens en zijn bijzondere geschiedenis. In 1999 is Di-rect begonnen, waarna zij al snel succes verworven met hun eerste single “Just the way I do”. Door de jaren heen heeft de band 5 albums uitgebracht en verscheidene hits gescoord. Di-rect heeft veelvuldig bovenin de charts gestaan.

De afgelopen twaalf jaar heeft de band veel airplay gehad op de radio, de band is een graag geziene gast bij 3FM, 538 & Q-Music. De afgelopen jaren heeft Di-rect op vrijwel alle grote festivals in Nederland aangedaan, zoals Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Beatstad, Appelpop en vele andere. En nog steeds is Di-rect, met hun explosieve en energieke live show, een graag geziene gast op de festivals. Di-rect heeft door de jaren vele prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals een diverse TMF Awards, 3FM Awards, Edisons, Sena Awards en enkele gouden platen.

Halverwege 2009, na bijna tien jaar samen te zijn geweest, besluit zanger Tim Akkerman de band te verlaten en laat de rest van de band in twijfel achter. De band wil verder en besluit een nieuwe zanger te gaan zoeken. Omroep BNN registreert deze zoektocht. Marcel Veenendaal wordt gekozen als nieuwe zanger van Di-rect en songwriter en toetsenist Vince van Reeken treedt gelijktijdig toe tot de band. Vanaf dat moment vormen Marcel Veenendaal, Vince van Reeken, Spike van Zoest, Jamie westland en Bas van Wageningen de band Di-rect.

Kaarten zijn nog te koop! Kaartverkoop Di-rect Groesbeek 24-04-2014.

Info

Datum: Donderdag 24 april 2014
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Prijs: € 21,50
Soort concert: Staconcert

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: StichtingCardo.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sillessen

2 kaarten te koop voor €30-,!

wpDiscuz