Gevarieerde Tafel van Twee

Zondag 6 april is er in de Mallemolen weer een live-uitzending van de Tafel Van Twee.

Miranda Peters en Clair Janssen vertellen over De Treffers-veiling naar aanleiding van het succes van vorig jaar. Theo Gerrits vertelt over de muziekzondag op 12 april. Irma van de Scheur (GVP) en Martijn Schmiermann (PvdA) zijn te gast naar aanleiding van de uitslag van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en praten over de mogelijke gevolgen voor de verkiezingen op 19 november in Groesbeek, Millingen en Ubbergen.

William Janssen (hoofd TV-zaken) en Willy Hopman komen praten over de ontwikkelingen inzake verdere TV-uitzendingen en de op handen zijnde samenwerking en afspraken met de omroep van Millingen/Ubbergen. Mogelijk komt de Tafel Van Twee op 4 mei op TV.

Wim Sanders verzorgt deze maand de column. De muzikale pauzes worden verzorgd door musicologe en pianiste Lisette Cillessen. Wethouder Sjaak Thijssen gaat met de presentatie in gesprek over de actuele stand van zaken wat betreft het centrumplan: loopt alles volgens plan – zijn er tegenvallers- hoe zijn de voorlopige reacties?

Presentatie Gerrie Janssen en John Peters. U bent zondag 6 april welkom in de Mallemolen van 11.00 uur tot 13.00 uur, waar de koffie en thee klaar staan.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gevarieerde Tafel van Twee

Reageren is niet toegestaan.