Liander gaat gasleidingen vervangen

Onlangs is Liander begonnen met het vervangen van gasleidingen in de “oude” Drul. Het gaat om de vervanging van 97 huisaansluitingen in de Jan Steenweg, Rembrandtweg, Jozef Israëlsweg, Breitnerweg, Pieter de Hooghweg, Vincent van Goghweg en Gerard Douweg

Het vervangen van de aansluitingen is nodig, omdat ze sterk zijn verouderd. Om overbodige storingen en lekkages in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen is er voor gekozen deze aansluitingen nu te vervangen. Huiseigenaren van panden waar de aansluitingen vervangen worden, zijn schriftelijk op de hoogte gebracht. Er zullen individueel afspraken worden gemaakt met bewoners om de sanering uit te kunnen voeren.

Hoofdleidingen

Ook de hoofdleidingen in de betreffende straten zullen vervangen worden. Omdat deze hoofdleidingen deels onder rijbanen liggen kan dit leiden tot enige overlast. Liander zal echter proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Heumensebaan en omgeving is Liander met een vergelijkbaar project begonnen. Het betreft de straten Heumensebaan, Bosstraat, Schrouwenberg en Kruispad. In deze straten worden eveneens zowel huisaansluitingen als hoofdleidingen vervangen en zijn de betreffende huiseigenaren benaderd.

Beide projecten zullen voor de bouwvak-vakantie worden afgerond. Voor technische vragen met betrekking tot de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Derksen van Liander. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-21880098. Voor overige vragen kunt u terecht bij de heer Berning van de gemeente Groesbeek. Hij is te bereiken via tel. 024-3996314.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Goed werk van liander en het word er ook veiliger op er gebeuren eigenlijk nog steeds te veel ongelukken.

willem 2

Hoezo ongelukken ?

de nachtboswachter

Ontploffingen door gas WILLEM.of gaslekken willem

willem 2

Waar ?

wpDiscuz