Woon-event tweekappers JouwStek, Groesbeek

Sportievelingen, gezinnen, natuurliefhebbers en andere belangstellenden met verhuisplannen, kunnen zaterdagochtend 12 april terecht op het woon-event JouwStek in Groesbeek.

Woon_event_JouwStek_Groesbeek-DGB

Daar presenteert Koopmans Projecten de twee-onder-één-kap woningen op de Groesbeekse Stekkenberg. Op steenworp van het (Avonturen)bos verrijzen daar straks veertien duurzame koophuizen, met grote keuzevrijheid van toekomstige bewoners bij indeling en afwerking ervan.

Prachtig gebied

In de wijk Stekkenberg-West is het zorgeloos wonen in een prachtig gebied. De ligging, vlakbij het bos, maakt de huizen en de wijk gewild. Kinderen kunnen er onbekommerd spelen in het unieke Avonturenbos. Het nieuwe voorzieningenhart, met een goede basisschool, kinderopvang en veel diverse activiteiten, geeft de wijk meerwaarde. Mountainbikers, hardlopers, golfers, voetballers en andere sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de directe omgeving. Maar ook degenen die van natuur en rust houden, voelen zich hier thuis.

De woonomgeving is uitnodigend en de wijk is sociaal van karakter. Het dorp Groesbeek beschikt over uitstekende winkels en andere voorzieningen en Nijmegen ligt om de hoek.

Programma Woon-event

Datum: 12 april
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Adres: Faunastraat 15 , Groesbeek

Het woon-event vindt plaats in een nieuwbouwwoning in de wijk Stekkenberg-West. U kunt alvast een kijkje nemen in de buurt en in het bos. Tijdens deze informatiemorgen zijn de makelaars van Hans Janssen Garantiemakelaars en medewerkers van Koopmans Projecten, de bouwer, aanwezig om een toelichting op het plan te geven. Voor een ieder is er individueel de gelegenheid om vragen te stellen.

Inschrijvingen

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor een twee-onder-één-kapwoning. Dit kan via de website www.jouwstek-groesbeek.nl. Er is ook een Facebookpagina: JouwStek Facebook.

Bewoners van Groesbeek, Berg en Dal, Molenhoek, Mook en Plasmolen ontvangen voor het woon-event een persoonlijke uitnodiging. Iedereen, ook van buiten de regio, is hartelijk welkom.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Hou het Groesbeeks en geef jongeren ook een kans.

democratie

En bevorder de doorstroom in Groesbeek. Ik heb het al eens eerder gezegd op deze site, maar doordat er geen doorstroom is, zullen ook deze mooie woningen moeilijk verkocht worden en dat is zonde. Makelaars en bouwonderneming en moeten met plannen komen samen met de gemeente.

www.hanspeters.eu

Zijn ook echt van die startersprijzen, zo’n langskap en dwarskap. Maar niet heus, dus onbetaalbaar voor een starter, wel betaalbaar voor een Groesbeker? In deze tijd van recessie betaal je dat volgens mij niet zo snel voor een nieuwbouwwoning

willem 2

Veel te duur.

de nachtboswachter

ja Willem wat is duur.

willem 2

TE duur.

bellefante

Geen man moet ze kopen

Toontje

Is ook helemaal niet de bedoeling dat daar de oorspronkelijke Groesbeekse bewoners komen te wonen. Men gokt op importgezinnen met jonge kinderen uit de midden- en hogere inkomensklasse. Bijvoorbeeld mensen, die in Nijmegen werken bij universiteit en ziekenhuizen en op de Stekkenberg-west een mooi huis vlakbij het bos en hun werk komen bewonen. Daarom kwam het voorzieningenhart ook niet op de locatie aan de Dries, maar op de huidige plek aan de Ericastraat, zo dicht mogelijk bij de Stekkenberg-west, om te dienen als visitekaartje met kinderopvang en de basisschool.

karin

ik ben bang dat je gelijk hebt Toontje. en natuurlijk is dat ook een goede strategie maar alleen als er niet al zulke woningen genoeg te koop staan zoals nu. betaalbare starterswoningen is waar groesbeek behoefte aan heeft

Marcel Poelen

Inderdaad te duur en niet volgens de behoefte van onze eigen kinderen die graag een eigen plekje willen hebben in het dorp of hun buurt.
Met een kale huur van 500 tot 700 euro zie ik ze nog niet starten op de woonmarkt.
Dat mag in de naaste toekomst meer maatwerk voor starters opleveren.

wpDiscuz