Huttenbouwdag Avonturenbos Stekkenberg Groesbeek

Op donderdag 1 mei 2014 organiseren Stichting Welzijn Groesbeek (SWG) en Staatsbosbeheer Rijk van Nijmegen een Huttenbouwdag in het Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek.


Avonturenbos. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

De hele dag met een groepje bouwen aan je eigen hut, en nog vele andere sportactiviteiten. Met o.a. een stormbaan & levend stratego. Kinderen vanaf 4 t/m 12 jaar zijn welkom. De kosten bedragen €3.00,- p.p. inclusief eten en drinken.

We starten de dag om 10.00 uur en om 17.00 uur sluiten we af met een feestelijke prijsuitreiking. Familie en belangstellenden zijn dan ook van harte welkom in het Avonturenbos. Inschrijven kan tot en met 16 april 2014. In verband met de veiligheid kunnen er maximaal 8 kinderen in een bouwgroepje.

Voor meer informatie Patty Veldhuis: [email protected] of Henk Klaassen [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

tja staatsbos zal wel genoeg hout hebben aangezien er geen bomen meer in het bos staan. Gelukkig kan de jeugd er nog iets leuks meedoen.

miep

Klinkt super!Mooi idee zeg!

stom

En niet duur.

de nachtboswachter

Je moet met iets voor de dag komen nadat het bos naar de kloten is geholpen door Staatsbosbeheer.niet te min ik gun het de kinderen van HARTE en wens ze veel plezier in het groesbeekse Avonturen Bos.

karin

wat zijn ze toch leuk bezig met dat avonturenbos!

Realist

Leuk initiatief, maar toch raar dat alles tegenwoordig zo panklaar gemaakt moet worden alvorens de jeugd het leuk vindt. Eens was het bos op zichzelf al een avontuur, hoe minder bemoeienis van volwassen hoe leuker het juist was voor de jongeren.

de nachtboswachter

Realist helemaal mee eens.

veteraan

Patty en Henk zijn goed bezig, kunnen wij trots op zijn!

karin
klopt realist, maar de kinderen leren het niet meer. vroeger (en zo stokoud ben ik niet) waren wij altijd buiten. vanuit school en na het eten weer tot het donker werd. met alle kinderen uit de buurt verstoppertje met al zijn varianten, voetballen, elastieken etc. ik zie kinderen nu rondfietsen of een keer een voetbal wegtrappen, maar meer kunnen ze niet meer zonder speeltuin of andere georganiseerde speelmomenten. ouders moeten hun kinderen leren om te spelen maar zijn te druk met zichzelf. dit bos blijft wel heel natuurlijk en ik hoop dan ook dat het de kinderen uitnodigt om ook… Lees meer »
de nachtboswachter

Karin je slaat de spijker op zijn kop.wij maakte vroeger een pek schieter of gingen ondergrondse hutten bouwen of jonge eekhoorns groot brengen die uit een nest gevallen waren.of bosbessen plukken.

wpDiscuz