Cafetaria Rikken wint bij Frietopia Awards 2013

Stichting Frietopia reikt donderdag 10 april de Frietopia Awards 2013 uit aan de beste Nederlandse friettenten. Cafetaria Rikken valt opnieuw in de prijzen in de categorie “Beste Sfeer”.

Frietopia Awards 2013

De grote winnaars zijn Frituur Martin Zwerts (Eindhoven), Cafetaria De Fijnproever (Den Bosch) en Manneken Pis Vredenburg (Utrecht). De speciale prijzen voor beste friet en beste sfeer gaan dit jaar naar respectievelijk Manneken Pis Vredenburg (Friet / Utrecht) en Cafetaria Rikken (Sfeer / Breedeweg). De Awards worden donderdag ter plaatse overhandigd aan de winnaars. Als alles volgens schema verloopt zal Rikken rond 19:00 uur de prijs in ontvangst mogen nemen.

Frietopia

Op basis van meer dan 5000 oordelen van bezoekers van de website frietopia.nl zijn gemiddelde beoordelingen per friettent berekend. Deze beoordeling bestaat uit het oordeel over de sfeer van de zaak, de kwaliteit, kwantiteit en de prijs van de friet. De winnaars worden berekend op basis van deze scores.

Frietopia beheert een consumentenwebsite voor frietliefhebbers. Iedere consument die een friettent bezoekt wordt uitgenodigd zijn mening te geven. Frietopia is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een stichting, met als doel de kwaliteit van de friettenten in Nederland te verhogen en de frietcultuur van Nederland te belichten. De Frietopia Awards vormen een jaarlijkse aanmoediging daartoe.

Cafetaria Rikken vaker in de prijzen

Het is voor cafetaria Rikken de derde keer in vier jaar tijd dat ze worden uitgekozen tot friettent met de beste sfeer. In 2011 (Frietopia Awards 2010) en 2012 (Frietopia Awards 2011) viel de cafetaria uit Breedeweg ook al in de prijzen. De Groesbeekse cafetaria won eerder ook al de Frietopia Award 2009. Deze award is een publieksprijs voor beste friettent, friet en sfeer.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willem 2

Een eigen feestje onder de frietboeren zoals ook de wijnboeren
dat doen.Heeft niet zo veel waarde.
.

de nachtboswachter

Nou WILLEM de meesten cafetaria’s zouden nog veel van rikken kunnen leren op allerlei gebied.ga er ook op zijn tijd heen. Gefeliciteerd ook alle medewerkers je doet het tenslotte samen.

Jantje van Leien

Sigaar uit eigen doos ?

fluitkelje

Wat kunnen ze dan leren nachtboswachter,een patatje op de horst of noem maar op smaakt net zo lekker.En je krijgt ergens anders twee keer zo veel,dan maar minder sfeer.

Groesbeker

voor mij is de sfeer al waardeloos als ik zie dat ze de friet gaan afwegen en er vervolgens 4 afhalen, bang om teveel friet weg te geven. Laat ze daar maar trots zijn op de sigaar uit eigen doos, ik ga wel naar de Horst..kun je nog eens lachen en je krijgt waar je voor betaald; een fatsoenlijk portie friet!

Het blijk wat lastig voor de andere, maar toch doe ik het gewoon:

Gefeliciteerd!

henk
Ook hier weer een dubbel gevoel bij. Niet wat betreft die prijs, gefeliciteerd voor wat het waard is. Maar een prijs voor een friet tent, kom op zeg, ik ben niet roker maar al die reclames over een vette hap die misschien nog wel slechter is als een sigaretje moet toch ook niet kunnen. Vet makers al de producten die ze verkopen. Begrijp me niet verkeerd maar ik kan het iedere dag wel eten. Maar als je geen reclame voor roken mag maken doe dat dan ook niet meer voor friet tenten,de chinees, wijnboeren of weet ik wat ongezond is… Lees meer »
Robbie V

@Groesbeker
Dat doen ze toch al niet meer, afwegen!?

de horst

Gefeliciteerd met de goede sfeer prijs.
misschien ooit in de toekomst wel een prijsje voor de beste friet, maar op het moment helaas niet.

bellefante

Er is geen betere friet tent in Groesbeek als rikken

de nachtboswachter

Bellefante klopt helemaal er zijn mensen van de stekkenberg die gaan er extra voor naar de breedenweg onder tussen kom je langs meerdere Cafetaria’s vraag me ook af welke de slechtste reageer maar.

fluitkelje

Mensen van de breedeweg zie ik ook vaak bij hans,t stekje,de tulp,en die komen ook langs meerdere cafetaria’s,waarom doen ze dat reageer maar.

sjaanwilslaan

Omdat ‘t kan…

fluitkelje

Of omdat je er meer waar voor je geld krijgt.En die boswachter is nog nooit in een friettent geweest,want dat word niet vergoed door de gemeente.

Ochaarm Wieleke, ze motte ow wel hebbe.

karin

ik snap dat sfeerverhaal niet zo goed. ziet er mooi ingericht uit? ja klopt, maar sfeer? niet meer of minder dan ergens anders.

ik rij trouwens vanaf de breedeweg naar de horst voor friet. kom zelden bij angela, vind het echt minder lekker.

afwegen doen ze al even niet meer.

fluitkelje

En op de horst praten ze nog tegen je,het enigste in de bruuk wat ze zeggen is het bedrag wat je moet betalen

wpDiscuz