Pasen en Koningsdag in De Comm

April doet wat hij wil, en zo ook Cafe Bar De Comm.

De_Comm_2014_logo-DGB

De Comm is niet meer weg te denken uit hartje Groesbeek, en vandaar dat het hartje van dit café ook klopt in dit prachtige voorjaar. Het team van De Comm heeft er weer alles aan gedaan om iedereen op zijn wenken te bedienen. Op de vrijdag staat er veelal een huis-DJ geprogrammeerd die zorgt voor de juiste sfeer en gezelligheid.

1e Paasdag, zondag 20 april 2014, bestaat uit traditie’s en deze zullen in zijn geheel dunnetjes worden overgedaan door de BAND ALLES waardoor alle andere Paas-Missen zich zullen doen vergeten.

2e Paasdag, maandag 21 april 2014, zal Tony Spinner acte de présence geven. Spinner was ooit de vaste gitarist van de legendarische band TOTO. Hij heeft er echter voor gekozen om met zijn eigen band het ruime sop te kiezen en staat inmiddels voor de 9e keer in Cafe Bar De Comm op 2e Paasdag, geen onbekende dus. Voor dit optreden kun je al kaarten kopen (a €10,-) aan de bar.

Koningsdag op 26 april is gereserveerd voor feest en spel. Een Oranje Boeren Balkan Show zal dit feest met spel combineren waarbij het meezinggehalte en het feest der herkenning niet zal ontbreken. Martijn Schmiermann en Joris Crul nemen jullie mee in een reis met vergeten meezingers en toepasselijke oranje spellen met een Balkan tintje, meer willen we er nog niet over kwijt.

Voor meer informatie omtrent dit april programma verwijzen wij u naar onze website; www.decomm.nl.

Het team van Cafe Bar De Comm wenst u veel plezier in de maand die doet wat hij wil.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Met koningsdag Oranje bitter.

wpDiscuz