Horsterspektakeldag 2014

De activiteitencommissie van DVSG heeft de intentie om op 8 juni 2014 een activiteitendag te organiseren voor mensen van de Horst. Buurt- en Sportverenigingen, clubs (biljart-en carnavals) van de Horst en omstreken worden hiervoor benaderd.

Horsterspektakeldag 2014

De opzet van deze Horsterspektakeldag is om de hele gemeenschap van de Horst te betrekken bij een activiteitendag die los staat van voetbal, korfbal. Het rode draad spel zal niet ontbreken en de afsluiter van de dag is het “beruchte ”Team Captainspel”. De activiteiten vinden plaats rondom de accommodatie van DVSG. Om 12.00 uur is de start van de 16e Horsterspektakeldag. De teams dienen om 11.00 aanwezig te zijn.

Minimaal 10 teams

Voor het doorgaan van deze Horsterspektakeldag is het nodig dat zich minimaal 10 teams inschrijven. U kunt zich aanmelden voor deze dag als u een antwoordstrookje inlevert vóór 25 mei 2014 bij Café Hopmans. Het antwoordstrookje is te vinden op het onderstaande inschrijfformulier (.PDF-bestand).

Inschrijfgeld vooraf betalen

Het inschrijfgeld dient vooraf betaald te worden, dus bij de inlevering van het antwoordstrookje. De contactpersoon wordt eind mei geïnformeerd over het tijdstip en andere relevante informatie. Lokale media zullen tegen die tijd met meer info komen.

Meer info

Indien u nog meer informatie wenst kunt u ook contact opnemen met: Eric Hopmans: 024-3971766 of Ton Kersten: 024-3975718. Inschrijven via E-mail [email protected] is ook mogelijk!

Inschrijfformulier Horsterspektakeldag 2014.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl, Clubwebsite DVSGTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Horsterspektakeldag 2014

Reageren is niet toegestaan.