Koningsdag 2014 Dorpsplein Groesbeek

Zaterdag 26 april wordt de eerste Koningsdag gevierd en zal Nederland weer oranje kleuren.

Koninginnedag_2013_Modehoek_Groesbeek
Feest op het Dorpsplein in 2013. Toen nog tijdens Koninginnedag. Foto en rechten: MVS.

Ook dit jaar wordt de traditionele Kindervrijmarkt georganiseerd op het Dorpsplein in het centrum van Groesbeek. Aanmelden is niet noodzakelijk en de toegang is gratis. Aanvang 08:00 uur tot ca. 15:00 uur.

Vanaf 08:00 tot 15:00 zal het fraaie plein in het hart van Groesbeek worden overspoeld met kleedjes, tafeltjes en andere verkoopdisplays waarmee enthousiaste kinderen hun gebruikte spulletjes aanbieden tegen spotprijzen.

Ook ouders en familie zijn van harte welkom en kunnen lekker genieten op het terras van Eigenweijs. Naast hamburgers, broodjes knakworst is er ook een assortiment snoep en chips voor de kids.

Evenals voorgaande jaren zal DJ Bas de vrijmarkt muzikaal opleuken voor het filiaal van Modehoek Fashion & More. De winkels rond het Dorpsplein zijn deze dag geopend, evenals alle andere terrassen en horecagelegenheden in het centrum.

Kinderen die willen deelnemen kunnen zaterdagochtend 26 april hun plekje uitzoeken onder het toeziend oog van de organisatie en vrijwilligers, die ook u verwelkomen deze feestelijke dag. Handelaren en aanbieders van partijen worden geweigerd.

Voor meer informatie of contact ga naar www.facebook.com/DorpspleinGroesbeek.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Als het weer dan ook maar goed is aan het eten zal het niet liggen de kwaliteit is goed bij Eigenweijs en dan kunnen de kinderen hun spulletjes verkopen terwijl de moeders op hun gemak wat kunnen rond kijken bij de modehoek voor kleding en er is voor iedereen wel iets leuks op het dorpsplein te zien.

wpDiscuz