Spetterend afscheid buurtcentrum “De Baon”

Op zaterdag 10 mei organiseert buurtcentrum “De Baon” een ouderwets gezellige dag voor jong en oud. De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Voor buurtcentrum De Baon is 2014 een heel bijzonder jaar. Op 10 mei bestaat het buurtcentrum precies 34 jaar. Na de zomervakantie verhuizen de activiteiten naar het nieuwe voorzieningenhart “Op de heuvel”, dat in september haar deuren opent.

Voor het zover is moeten we afscheid nemen van 34 jaar herinneringen in De Baon. Men wil hier op zaterdag 10 mei bij stil staan. Op die dag is een speciaal programma samengesteld: er zijn diverse activiteiten en er zijn foto’s uit de oude doos.

Programma

• Rond 11:30 uur laat Line Dance vereniging “The Stars” een demonstratie zien.
• Om ongeveer 12:00 uur laat Domino en de peuterspeelzaal samen met de kinderen ballonnen los op de speelplaats. Zij organiseren daarnaast nog allerlei andere activiteiten.
• Om 13:00 uur is er nog een sessie Funky Line Dance en daar mogen de kinderen dan ook aan deelnemen. Danslerares Ellie Hendriks zal hen dan een dansles geven.
• Om 14:00 uur laat seniorenbond Sionsheuvel een demonstratie koersbal zien en om 14:30 uur wordt er gedanst op de prachtige muziek van de Groesbeekse formatie Aldörum.
• Op de dag zullen de traditionele Riefkuukskes zeker niet ontbreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paula Eikhout of Joop van der Wielen van Stichting Welzijn Groesbeek. U kunt ook bellen met Stichting Welzijn Groesbeek: 024-3974188. U kunt ook mailen: [email protected].

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Waar blijft de tijd weet nog dat het gebouwd werd.

stekkenberger

Heb er heel wat uurtjes doorgebracht en veel plezier gehad,jammer ,en zonde dat het daar weggaat.

Mag het hopen dat ze de “inboedel” niet meenemen.

de nachtboswachter

Ger het wordt splinternieuw ook in gericht.

Henk

vuul geknoest doar. volgens mien kan d`r nou niemand mer knoesten.

Ikke kan ut wel,ik doe ut nog duk zat.

Kruimeltje

De Boan verdwijnt dank zij SG.

wpDiscuz