Winkel- en horecawijzer 2014 in de maak

In de maand mei verschijnt de vierde editie van de winkel- en horecawijzer voor de gemeente Groesbeek. In dit handzame en gratis verkrijgbare boekje moeten onze toeristen en (dag)gasten in één oogopslag nagenoeg alle belangrijke informatie kunnen vinden over de gemeente Groesbeek.

Winkel_en_horecawijzer-DGB
Winkel- en horecawijzer 2013.

De editie van 2013 vindt u hier (klik).

Of het nu gaat om een supermarkt, de dichtstbijzijnde pinautomaat of zoeken waar u ergens snel even een hapje kan eten; in de alfabetisch opgemaakte winkel- en horecawijzer is dat alles zeer snel te vinden. Als extra hulpmiddel wordt er op de middenpagina’s een plattegrond afgedrukt waar dit soort zaken inclusief winkel dan wel horecabedrijf van de adverteerders te vinden is.

Die advertenties verschijnen allemaal in de vorm van een foto van de buitenkant/front van de zaak inclusief NAW-gegevens en openingstijden. Uiteraard krijgen ook de voor de gemeente Groesbeek belangrijke evenementen ruimschoots de aandacht. Verspreiding vindt plaats via de adverteerders, (mini-)campings, musea, VVV kantoor etc.

Dit initiatief van de Winkel- en Horecawijzer komt van Remi van Bergen van RvB Media uit Milsbeek, ook uitgever van het magazine Topic Groesbeek. Bij hem kunnen adverteerders zich nog aanmelden. Hetzij per e-
mail: [email protected] of tel. 0485-515667.

Ook mensen die hun activiteit nog graag vermeld zien worden in deze uitgave kunnen reageren voor 10 mei aanstaande.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willem 2

Een beetje nutteloos.
Als je als ondernemer ervoor wil betalen sta je er in .
Anders niet Hoe goed je bedrijf ook is Dus niet neutraal.

de nachtboswachter

Willem alles moet geld in het laadje brengen.

Sprookje

Voor niks gaat de zon op…af en toe teminste

Remi
Beste Willem 2, De Winkel- en Horecawijzer kan alleen verschijnen als er ondernemers in adverteren. Toeristen die Groesbeek bezoeken kunnen dit handige boekje dan gebruiken om zich door Groesbeek te begeven. De adverterende ondernemers dragen dus hun steentje bij aan het toerisme van Groesbeek en hebben zelfs ook nog hun eigen reclame. Niet geheel nutteloos dus… In geheel Nederland bestaat er geen enkele krant, magazine of ander printmedia product waar je gratis in kunt adverteren. Ja, tenzij het gesubsidieerd wordt. Zo zit de wereld nu eenmaal in elkaar… Je mag sponsoren, dat kan… Of als je nuttige informatie te melden… Lees meer »
de nachtboswachter

Nou Remi het avonturen bos van Groesbeek inlichtingen Staatsbosbeheer 024.6222556.indien bereikbaar.

Remi

Thanx

wpDiscuz