De Tafel van Twee op radio en TV

En extra lang: van 11.00 uur tot 14.00 uur op zondag 4 mei in de foyer van de Mallemolen. En dat alles onder andere in het kader van het 25-jarig bestaan van de Mallemolen.

De hoofdgebruikers, de omroep (sinds 1997) en de bibliotheek (sinds 1989), houden dan een open dag. De Tafel van Twee opent het programma met een gesprek met burgemeester Harry Keereweer over de 25-jarige Mallemolen en de maatschappelijk-culturele waarde ervan. Ook de toekomst komt aan bod.

Martijn Arents (beheerder) en Bert v.d. Valk (vestigingsmanager bibliotheek) komen samen over die Mallemolen praten. Ook zij zullen over de toekomst en het verleden (is er cultureel iets verloren gegaan??) bevraagd worden.

Sylvia Fleuren (STER) licht het toeristisch seizoen toe. De herstart van de Dakrun op 1 juni staat in de steigers en daarover een gesprek met Jan Wollenberg. Jean Knipping (super-supporter en criticus van NEC) en Henk Grim zitten samen aan tafel om te praten over het afgelopen seizoen en wat de toekomst wordt.

In het kader van de Europese verkiezingen (22 mei) komen ex-europarlementariƫr en CDA-icoon Arie Oostlander en partijgenoot Dirk Gotink ( verkiesbare 5e plaats) aan tafel. De lokale politiek ontbreekt niet. Ex-raadslid en ex-wethouder Diny Hendriks laat haar licht schijnen over de huidige lokale politiek en die van haar eigen politiek-actieve tijd. En is zij op dat terrein nog steeds actief?

De column wordt verzorgd door iemand die Groesbeek ook in historisch perspectief heel goed kent: Toon Bosch. De muzikale omlijsting is in handen van Paul Mulder. Kortom: een drie uur durend vol programma van 11.00 uur tot 14.00 uur. Voor de eerste keer ook live op de tv van omroep Groesbeek.

Presentatie Gerrie Janssen en John Peters. U bent welkom. En ook deze dag staan de koffie en de thee klaar.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl



Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Heeft Diny Hendriks eigenlijk al een koningklijke onderscheiding gehad,voordragen kan nog tot 1 juni,dus?

luistervink

Komt Tiny Ruys trouwens naar de Treffers?

Kruimeltje

Huub, eh Fan, dat weet je toch al.

Luisteraar / kijker

Wat viel “ondernemer” Arents door de mand zeg. Ondernemertje spelen is risico nemen en niet alleen op de susidiekraan van de gemeente teren. Fiem zette m een aardig zweet hoofdje voor.

Piet.

Kruimeltje,tot dinsdag………

Toontje

TV-uitzending was nie best. Had er meer van verwacht met zoveel voorbereidingstijd en subsidie. Veel storingen, slechte cameravoering en belichting.

Fiem

@Toontje..Je bent goed slecht op de hoogte Toontje. Wij krijgen van TV namelijk geen euro subsidie. En we bestaan louter en alleen uit vrijwilligers die iets leuks voor Groesbeek proberen te maken en daar veel “gratis” tijd in stoppen. Als er technisch iets kapot gaat kunnen wij daar weinig aan doen. Maar voor dankbare mensen zoals jij doen wij het in ieder geval graag.

Kruimeltje

Piet, dinsdag? Hoezo?

wpDiscuz