Nationaal MS Fonds zoekt coördinator in Groesbeek

Het Nationaal MS Fonds zoekt in Groesbeek een nieuwe coördinator voor de MS Collecte in november.

Is het coördineren van de collecte veel werk of ingewikkeld? “Welnee, dat valt enorm mee!” zegt Pamela Zaat van het Nationaal MS Fonds. “Als je van regelen en organiseren houdt, je sociaal betrokken bent en je een paar uur tijd hebt in november, dan kun je aan de slag!”

Wat houdt het werk precies in?

De coördinator is het aanspreekpunt voor de collectanten, bestelt de collectematerialen, maakt een wijkindeling, is verantwoordelijk voor de administratie en het tellen van de collectebussen. De coördinator ontvangt een uitgebreide handleiding en wordt vanuit Maassluis ondersteund door Pamela en Wouter van het Nationaal MS Fonds. De collecteweek is dit jaar van 17 t/m 22 november.

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting.

Kom in actie!

Neem contact op met Pamela Zaat, tel. 010-5919839 of [email protected] en kijk op [email protected] voor meer informatie. Nieuwe collectanten zijn ook meer dan welkom!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nationaal MS Fonds zoekt coördinator in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.