Smartlappenfestival Tranendal tussen de Heuvels 2014

Op Hemelvaartdag, 29 mei 2014, wordt in Groesbeek voor de 6e keer het festival Tranendal tussen de Heuvels georganiseerd.

Tranendal_tussen_de_Heuvels_2012_DG1
Tranendal tussen de Heuvels.

Het succes van dit evenement der smartlappen geniet nog elk jaar aan toenemende belangstelling. Dit jaar is de samenkomst van de koren op het Dorpsplein en zullen zij vanaf 13.00 tot 17.00 uur op diverse locaties in het centrum optreden.

Zo’n 10 smartlappenkoren zijn te zien en te horen. Samen zijn dat zo’n 500 personen die gaan zingen en muziek maken. Voor deze gelegenheid zijn door het koor Ochaarm ‘smartlapkes’ gemaakt. Deze unieke gadget mag u niet laten lopen en de opbrengst komt ten goede aan Smartlappenfestival.

De deuren en terrassen van de volgende horeca locaties staan open om plaats te bieden aan een optreden van de koren. Cafe Bar De Comm, Cafe de Ontmoeting, Cafe ut Huu-ske (Kerkstraat), IJssalon Passione, Cafetaria Domino, grill en eetbar Dikkemik, Muziek Cafe Jamm-in, croissanterie Le Monde, Eigenwijs Eten en Drinken en op het Marktplein Cafe Hopmans.

Vanaf 17.00 uur is er livemuziek in diverse horecagelegenheden. Op het Dorpsplein zorgt de band Leff met hun uitgebreide repertoire voor een gezellige sfeer. Tegelijkertijd is er deze dag ook een oergezellige en afwisselende Zuidmolenbraderie met authentieke draaimolen. Deze braderie, gehouden van 10:00 uur tot 16:00 uur loopt door naar het centrum en is al jarenlang een echte publiekstrekker.

Ook zijn er in het centrum diversattracties voor de kinderen. Meer informatie over dit bijzondere festival en het programma kun je vinden in de programmafolder en op www.tranendaltussendeheuvels.nl

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Zo zit het huuske in de Kerkstraat.

Dat is nieuw…

Toontje

Off topic: weet iemand waarom grand café De Ottenhoff gesloten is?

Johanna

‘t Huuske gaat net als Hopmans op een andere locatie staan.
Is dus idd nieuw @jan

wpDiscuz