[Oproep / Update] Zwerfhondje heeft nieuw baasje

In maart publiceerde DeGroesbeek.nl het bericht over een zwerfhondje dat in het buitengebied van Groesbeek (omgeving Wylerbaan, Dennenkamp en Cranenburgsestraat) is gesignaleerd.


Nieuw baasje gezocht voor Bessie (rechts).

Paula Peters hield het beestje toentertijd nauwlettend in de gaten en wist het dier eind maart eindelijk te vangen. De hond zag er na zo`n twee jaar rondzwerven erg verwaarloosd uit. “Bessie”, zoals ze nu heet, is vervolgens nagekeken, getrimd en gewassen. Inmiddels is ze ook geënt en gechipt.

Men ging op zoek naar het baasje, maar die is tot op heden niet gevonden. Het hondje verblijft op dit moment bij Peters, maar Peters is op zoek naar een nieuw plekje voor het beest. Met Bessie gaat het opvallend goed. “Ondanks eerdere oproepen is het nog niet gelukt een warm mandje voor haar te vinden”, laat Peters aan DeGroesbeek.nl weten.

Vandaar nu onze oproep: Wie o wie heeft er nog een plekje voor dit lieve beestje wat al zo lang rond gezworven heeft? Het is een teefje, beige van kleur en tussen de 5 en 10 jaar oud. Bessie is 28 cm hoog en lijkt op een Nordfolk Terrier. Ze is heel vriendelijk, rustig in huis, slaapt veel, is zindelijk, loopt goed aan de riem en gaat graag mee in de auto.

Wie interesse heeft in het hondje kan contact opnemen met mevrouw Peters: [email protected] of 024-3977750.

Update 09-05-2014, 16:15 uur:
Voor Bessie is na onze oproep al snel een nieuw baasje gevonden! “Wij zijn heel blij”, laat Peters vrijdagmiddag weten. Er zijn naar aanleiding van de oproep meerdere reacties binnen gekomen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willem 2

Geef mijn porsie maar aan Bessie.

de nachtboswachter

Nou Willem ik weet niet of je het allemaal mee gekregen hebt maar deze mensen hebben alles over gehad voor dit hondje en er langer tijd goed voor gezorgd. En dan deze opmerking daar heb ik echt geen respect voor reageer dan niet. Wees blij dat deze mensen zich hebben ontfermt over dit hondje het is toch fantastisch dat er nog zo’n mensen bestaan. Stel voor er overkomt je iets dan ben je toch ook blij dat je geholpen wordt. Of gevonden word.

bellefante

Iedereen vond het zielig maar niemand wil hem

P Peters

als het allemaal goed heeft Bessie vandaag een warm mandje gevonden..super voor haar.

de nachtboswachter

Gefeliciteerd.

stom

Mooi voor bessie, mooi nam 🙂

Elise

Heel erg fijn voor Bessie. Gelukkig.

mike

Heel veel respect voor de gene die deze hond een thuis heeft gegeven. 🙂

rene van Houten

Respect ! en voor die andere lolbroek, vreemde humor

wpDiscuz