Rockabilly avond “Rock Around Cardo”

Music-food-line-dancing-cars. Cardo goes USA! Line dancing, hamburgers en hotdogs, Amerikaanse auto’s en natuurlijk onvervalste en authentieke rockabilly muziek. Cardo staat op 24 mei in het teken de Verenigde Staten, muziek waarmee de popmuziek zijn vlucht nam.

Poster_Rockabilly_Rock_Around_Cardo_Groesbeek-DGB
Klik op het plaatje voor een groter formaat!

Bop Tonight

De band “Bop Tonight” is een jonge, energieke rockabilly-band, en bestaat uit de volgende muzikanten: Ronald van den Hout (zang) , Dimmen Gestel (gitaar, backing vocals) , Frank Kroot (contra-bas, backing vocals) en last but not least Richard Mommersteeg (drums). Het geluid wordt in goede banen geleid door Dick Zonneveld.

Het repertoire van de band bestaat voornamelijk uit Rockabilly, maar ook de oorspronkelijke Rock & Roll wordt niet vergeten. Op de setlist komen nummers voor van onder andere Carl Perkins, Elvis Presley, The Lennerockers, the Crocats en the Straycats.

Info

Wie: Rock around Cardo
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: zaterdag 24 mei 2014
Aanvang: 20.30 uur uur, zaal open vanaf 20.00 uur uur
Kaarten: € 7,50
Voorstelling: Staconcert

Kaartverkoop

De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland. Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op eerder genoemde site. U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn: 088 779 20 94.

Cardo Theater

Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 17 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo…een bijzondere belevenis! Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl.

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Leuk evenement en mooi om te zien.

wpDiscuz