[GR2014] Regels plaatsing verkiezingsborden vastgesteld

De colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek (MUG) maken bekend dat zij in de vergadering van de stuurgroep van 29 april 2014 de beleidsregels voor het plaatsen van verkiezingsborden hebben vastgesteld.

De beleidsregels hebben betrekking op de bevoegdheid genoemd in artikel 2:42 lid 2 sub a van de Algemene Plaatselijke Verordeningen van betreffende gemeenten.

Inhoud beleidsregels

Er worden beleidsregels gegeven voor het plaatsen van verkiezingsborden en het beplakken daarvan tijdens de campagnes voor een verkiezing/referendum waarop de Kieswet van toepassing is.

Indien hij/zij die aanplakbiljetten wil laten aanbrengen zoals aangegeven in de beleidsregels zich houdt aan de beleidsregels is geen toestemming van het college ex artikel 2:42 lid 2 sub a Algemene Plaatselijke Verordening nodig.

De beleidsregels liggen ter inzage bij de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis in Groesbeek en staan ook hieronder in PDF-bestand. U kunt ook telefonisch een afspraak maken met de heer W. Hoedelmans (tel. 024-3996 130) om de beleidsregels in te zien. Afschriften van de beleidsregels zijn verkrijgbaar tegen vergoeding van de kosten.

Verkiezingen november 2014

De MUG-verkiezingen worden op 19 november 2014, tegelijkertijd met een referendum over de gemeentenaam, gehouden. In de drie gemeenten staan in totaal 17 aanplakborden, waaronder 5 in Groesbeek zelf.

De beleidsregels treden in werking op 1 juni 2014.

Beleidsregels plaatsing borden MUG-gemeenten (.PDF-bestand).

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
de nachtboswachter

Piet bedankt dat we een bord mogen plaatsen aan de zevenheuvelweg en bij oude molen en nijmeegsebaan in de tuin van hendrik heer woesthuis dank voor plaatsing mooksebaan richard dank plaatsing bord cafe parkeerplaats bredeweg allemaal dank namens SOCIAAL GROESBEEK.

www.hanspeters.eu

Tegen die tijd komt dat echt wel goed dat plaatsen van wat extra borden. Dit gaat over de gemeente verkiezingsborden Nachtboswachter, hiervoor zijn regels en eigenlijk ben ik al blij dat de gemeente de borden in de gemeentewerf beplakt.

Kruimeltje

Met de nachtboswachter als partijlid heb je geen tegenstanders meer nodig.

www.hanspeters.eu

Kruimeltje de Nachtboswachter is geen partijlid en dat iemand sympathiseert en voor zijn mening uitkomt, volgens mij mag dat in Nederland.

wpDiscuz