Vierdaagse 2014: vrijwillige verkeersregelaars gezocht

Van 15 tot en met 18 juli 2014 vindt weer de Internationale Vierdaagse afstandsmarsen plaats.


Via Gladiola 2013. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl

Een prachtig jaarlijks evenement voor Groesbeek en de hele regio. Maar ook een evenement dat bijzonder veel organisatie vraagt en dus veel vrijwilligers nodig heeft om alles in goede banen te leiden.

Op donderdag 17 juli 2014, de derde wandeldag oftewel de dag van Groesbeek, heeft Stichting DE 4DAAGSE zo’n 16 evenementenverkeersregelaars nodig om op bepaalde punten langs de route toezicht te houden en/of verkeersregulerend op te treden. Globaal zullen deze werkzaamheden tussen 08.00 uur en 15.00 uur plaatsvinden.

Omdat het voor de stichting niet eenvoudig is voldoende verkeersregelaars te organiseren, wordt een beroep gedaan op hulp vanuit de gemeenten.

De vraag is of vrijwilligers zich beschikbaar willen stellen om op donderdag 17 juli op te treden als evenementenverkeersregelaar in Groesbeek, onder coördinatie van Stichting DE 4DAAGSE.

Wie hier belangstelling voor heeft, kan dit evenement dan van dichtbij meemaken en behulpzaam zijn bij een goed verloop. Stichting DE 4DAAGSE draagt zorg voor tijdige, goede instructie verkeersregelaar (e-learning), een veiligheidsvest en de catering.

Wie als evenementenverkeersregelaar wil optreden tijdens de Groesbeekse Vierdaagsedag op 17 juli, kan zich vóór 10 juni persoonlijk aanmelden, en wel als volgt:

– via e-mail; stuurt u dan een bericht met uw persoonsgegevens naar [email protected].
– via een telefoontje naar mevrouw C. van Echtelt, telefoonnummer 024-3996122.

Na aanmelding ontvangt u in een later stadium concrete informatie over de verdere gang van zaken van Stichting DE 4DAAGSE.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Johan

Let op:
Je moet wel in goeie schoenen staan!

willie liebers

En verantwoordelijkheidsgevoel hebben en je ogen niet in je zak hebben.

Echte groesbeker

Reactie op Willie.
Je ogen niet in je zak dat klopt, maar verantwoordelijksheidgevoel?.

willie liebers

Ja Echte Groesbeker je draagt ook verantwoordelijkheid.je kunt toch niet zeggen ik ga even in de kroeg zitten of in de auto want het regent.

verkeersregelaar

Vorig jaar heb ik hier aan mee gedaan.
Nooit meer voor de vierdaagse! We zouden naar onze locatie worden gebracht en toen we op het politie bureau stonden bleken we op eigen vervoer daar heen te moeten. ik stond op een kruising waar het telkens vast liep, en we moesten dit melden, dus zo gezegd zo gedaan. wat kregen we te horen, ja er heeft niemand tijd om even te komen. er waren nog al wat puntjes die erg belangrijk waren maar niet waren geregeld. slecht voor zo’n activiteit.

wpDiscuz