[Foto’s] Groesbeeks idee “Liberation Tour” wint prijs

Op dinsdagavond 13 mei vond de slotavond plaats van alle edities van het startersproject ´Mijn idee, een goed idee?!´ die in de regio Arnhem-Nijmegen hebben plaatsgevonden. Meer dan 100 startende ondernemers uit 18 gemeenten namen de afgelopen jaren deel aan dit project.


Liberation Tour wint startersprijs. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

‘Mijn idee, een goed idee?!’ bood (aspirant-)ondernemers in de toerisme en horeca ondersteuning bij het omzetten van hun idee naar een ondernemingsplan. Tijdens de slotavond in Elst werd de regionale startersprijs uitgereikt aan de ondernemer met het beste idee van alle edities. Winnaar is Bert Eikelenboom uit Groesbeek met zijn ‘Liberation Tour’. Vorig jaar won hij ook een prijs met dit project; rondritten in een Dodge uit de 2e Wereldoorlog in en rond Groesbeek, langs de plekken waar Market Garden, het frontgebied, de evacuatie en operatie Veritable hebben plaats gevonden.

Mijn idee, een goed idee?!

Aan het project in de regio Arnhem-Nijmegen namen meer dan 100 (aspirant-)ondernemers uit totaal 18 gemeenten deel. Zij volgden workshops voor het schrijven van een ondernemingsplan en kregen ondersteuning op het gebied van marketing, financiering en netwerken. Tijdens de slotavond presenteerden de winnaars van de laatste drie edities hun plan voor een deskundige jury. Daarnaast bood het programma een levendige mix van muziek en interessante presentaties.

Genomineerden

De genomineerden voor de startersprijs waren:
• Editie Millingen aan de Rijn, Ubbergen, Groesbeek: Bert Eikelenboom uit Groesbeek met de ‘Liberation Tour’
• Editie Doesburg, Duiven, Westervoort: Annemarie en Hans Welling uit Groessen met ‘de Wellinghoeve’
• Editie Nijmegen: David Woltering en Wout Pijpers, met hun plan voor een Downhillschool

Jury

Een driekoppige jury, bestaande uit Martine Ophoff van Qredits, Marie-Louise Buckens van REGIOMARKETING GELDERLAND en Ivo Gelsing van RECRON, koos vervolgens het beste idee. De gelukkige winnaar Bert Eikelenboom kreeg voor zijn ‘Liberation Tour’ een cheque uitgereikt van € 450,-, die is te besteden bij REGIOMARKETING GELDERLAND. Deze is beschikbaar gesteld door de Rabobank Rijk van Nijmegen en Rabobank De Liemers.

De Liberation Tour bestaat nu ruim een jaar en is erg succesvol. Meer informatie is te vinden op www.liberationtour.nl .


Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, MijnIdeeGroedIdee.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Piet.

Ook vorig jaar de winnaar,proficiat.

willie liebers

Bert van Harten Gefeliciteerd met Mijn idee Liberation Tour.

wpDiscuz