Presentatieavond Just Play Music in De Mallemolen

Vrijdag 23 mei vindt er in het Theatercafé van de Groesbeekse Mallemolen een gezellige presentatieavond plaats van Just Play Music.

Just_Play_Music-DGB
Just Play Music.

De onlangs opgerichte Groesbeekse formatie bestaat uit drie ervaren muzikanten Helen Liebers, Frank Wijers en Luc Berben. Tijdens de Groesbeek Dorp Vol Muziekavond in april presenteerden zij zich voor het eerst aan het publiek met enkele nummers. Reden te meer om tijdens hun presentatieavond hun voltallig repertoire aan het publiek ten gehore te brengen. Dat repertoire bevat een breed genre van top 40 werk tot Tiroler muziek.

De kracht van het orkest is ongetwijfeld dat zij nog echt livemuziek maken. Liebers neemt in de groep de zang voor haar rekening, Wijers trompet, gitaar en zang en Berben toetsen, zang en accordeon. Als muzikale gasten die avond treden op Diana en Gerry Honig en Marcel van Kempen. Kortom de moeite waard om dit gezellige gebeuren bij te wonen.

De aanvang is 20.00 uur en de entree is gratis. Voor meer informatie www.mallemolengroesbeek.nl en www.just-play-music.weebly.com.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
hupkedrie

Succes

willie liebers

Ja hoe veel gingen jullie voor de muziek bands zijn een beetje uit de roulatie aan het geraken de kasteleins betalen liever nog voor 1 persoon die het allemaal doet. En het in zich heeft de crisis speelt ook een rol en de euro vroeger kon men drie keer in de week optreden als band maar wens jullie wel succes.

vliegende hollander

Hahahahaha make my day, aartsvijanden eersteklas en nu band? Sorry dan had zij in elk geval beter kunnen blijven waar ze al bij zat
En willy Liebers dat klopt crisis maar ook solo Was het grote flop

willie liebers

Vliegen de Hollander ik vind ze toch wel goed zingen. Maar wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen is de tijd voor muziek maken is voor bands niet meer echt rendabel. Vroeger kon je nog wel wat verdienen met muziek maken.maar door die euro is ook in de muziek wereld veel stuk gegaan. Want een ondernemer wil ook geld verdienen en een tent huren is ook duur en een band kost geld uitsmijter noem maar op.en daarbij wie je bent weet ik niet maar het is altijd het proberen waard.

gerda

Zet drie ervaren muzikanten op een rij?
Hoe grappig kun je zijn
Sluit mij bij vliegende hollander aan
Was zeker beter geweest om te blijven waar ze zat.
Band
Solo
Duo
Solo
En nu toch maar weer band
Heel benieuwd waneer volgend persbericht komt en wat nieuwe stap nu weer word

wpDiscuz