Vierdaagselopers helpen mensen met kanker

Heb je een startbewijs voor de Vierdaagse en wil je mensen met kanker helpen? Loop dan mee voor het Helen Dowling Instituut (HDI), voorheen bekend als Taborhuis.

Vierdaagse_HDI-DGB

Met jouw hulp kan het HDI mensen met kanker, en hun naasten, helpen de ziekte emotioneel te verwerken. En dat is hard nodig. Elk jaar krijgen 100.000 mensen te horen dat ze kanker hebben. Een schokkende boodschap met een enorme impact. Want kanker heb je niet alleen.

Ook op de partner en kinderen heeft het grote invloed. Wij helpen dan ook niet alleen de mensen met kanker maar ook de naasten. Maar zonder extra geld lukt dat niet. Daarom deze actie.

You never walk alone

Juist als je het tijdens de Vierdaagse zwaar hebt helpt het enorm als je weet dat je voor anderen loopt die het nog zwaarder hebben. Je zet niet niet alleen een mooie wandelprestatie neer maar helpt daarmee ook nog eens anderen! Meld je daarom bij het HDI aan. En laat je on- of offline sponsoren door familie, vrienden, collega’s en buren. Jouw donatie wordt voor 100 % besteed aan onze zorg voor mensen met kanker en hun naasten in de regio Nijmegen en Arnhem.

Geven en nemen

Het HDI helpt je met werving, wandelattributen en dagelijkse peptalks! In ruil hiervoor vragen zij je om minimaal 100,- op te halen. De grootste inzamelaar wordt zelfs beloond met een Hemelse High Tea voor 2 personen. Voor aanmelding of aanvullende informatie: [email protected], 024-6843620 of www.hdi.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
stekkenberger

zeer goede actie .

willie liebers

Mooier actie maar wanneer zouden we kanker op alle fronten de baas zijn. Als we de miljarden die we uit geven aan Oorlog tuig eens een halt toe zouden zeggen. Want wat kopen we er voor het brengt alleen ellende voort en geen winnaar en winnen we uit eindelijk van kanker dan zijn we echter winnaars hoelang moet het duren voor we wereldwijd ons dat bewust gaan worden.

stekkenberger

Twee rode duimpjes,als je alleen maar schrijft dat je die actie goed vind,zielige mensen

willie liebers

Ja stekkenberger denk dat er individuen zijn die er iets te makkelijk over denken en weinig op hebben met gevoelens.

wpDiscuz