Feest der Kampioenen 2014

Dit jaar vindt het Feest der Kampioenen in de gemeente Groesbeek plaats op vrijdag 13 juni, aanvang 18.30 uur bij het gemeentehuis.

Zoals gebruikelijk worden dan alle jeugdteams en individuele junioren gehuldigd die in de reguliere competitie 2013 – 2014 kampioen zijn geworden. Zulks in aanwezigheid van burgemeester Keereweer en wethouder Spaan. Het is een feestelijke happening met diverse sportdemonstraties en de avond wordt afgesloten met een loterij. De sportkampioenen die naar dit feest komen, dienen zich door middel van een aanmeldformulier aan te melden.

De verenigingen zijn hierover inmiddels geïnformeerd. Mocht de gemeente daarbij een vereniging gemist hebben dan kan die alsnog een aanmeldformulier opvragen bij mevrouw Lynda Nielen, tel. 024-3996203 of [email protected].

Kampioenen op DeGroesbeek.nl

Naast de huldigingen op het Dorpsplein worden Groesbeekse kampioenen van het sportseizoen 2013/2014 ook op internet in het zonnetje gezet. DeGroesbeek.nl zal, evenals voorgaande jaren, kampioenen in een overzichtelijk artikel op een rijtje zetten. Meer info daarover volgt binnenkort.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Feest der Kampioenen 2014

Reageren is niet toegestaan.