Kringloop Groesbeek op Hemelvaartsdag geopend

Kringloop Groesbeek is op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei 2014) van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend. Er is deze dag een extra koopjeshoek met leuke aanbiedingen. Geen inbreng van spullen!

De gezellige koffiehoek is deze dag open voor een kopje koffie of thee. Kringloop Groesbeek is sinds dit jaar te vinden aan de Industrieweg 19 in Groesbeek. De normale openingstijden zijn elke zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur en de laatste zondag van de maand van 12:00 uur tot 16:00 uur (ook met koffiehoek).

De Groesbeekse kringloop is sinds haar start in september 2012 direct al een enorm succes gebleken. Er was al snel te weinig ruimte in het oude pand en nu vragen burgers om extra openingsdagen. Dit is echter lastig te realiseren gezien het feit dat er alleen vrijwilligers bij de kringloop werken. “Wij moeten het dus op onze vrije dagen doen”, zegt initiatiefnemer Andre Brouwer.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kringloop Groesbeek op Hemelvaartsdag geopend

Reageren is niet toegestaan.