Uitslag Groesbeekse Kinderjury 2014

De Groesbeekse Kinderjury 2014 bestond dit jaar uit afgevaardigden uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit Groesbeek.

Kinderjury_2014-DGB

Deze kinderen kwamen in hun vrije tijd 6x bijeen om boeken te bespreken. De boeken mochten ze zelf uitkiezen, maar wel was er vooraf een selectie gemaakt van 25 leestips, allen geschikt voor de leeftijdsgroep 10-12 jaar.

De gelezen boeken werden besproken in de bibliotheek en de kinderen gaven elk boek een beoordeling. Op de bibliotheek maakten de kinderen een poster van hun favoriete boek, deden ze mee aan een voorleeswedstrijd, maakten ze een quiz en werden er toneelstukjes opgevoerd. Ook werd er een bezoek gebracht aan Omroep Groesbeek, waar de kinderen te gast waren in het programma van Bekers en Co op zaterdagavond. Op 15 mei was de finale stemdag.

De top 5 van de Groesbeekse kinderjury 2014 in de leeftijdscategorie 10-12 jaar is als volgt:
1. I love Liv, Marlies Slegers
2. Heartbreak Hotel, Izzy Love
3. 100% Coco, Niki Smit
4. Broederband. De jagers, John Flanagan
5. Krabbels van Bien, Simone Arts
5. Het goud van de Navajo, Suzette Boyer
5. Oma Boef, David Walliams

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Mooi initiatief!! Erg leerzaam en leuk voor de kinderen. Ik heb van de kinderen begrepen dat het erg spannende en leuke (vakantie)leesboeken zijn! Ze waren ook bij Omroep Groesbeek zeer enthousiast. Volgend jaar weer.

wpDiscuz