Open huis “Heuvelrijk” en “Rozenboog” in Groesbeek

Zaterdag 14 juni a.s. is er weer een open huis in Heuvelrijk en Rozenboog.

Tijdens het eerste open huis op 10 mei was er veel belangstelling en kreeg men veel vragen. Uiteraard is de bouw een stuk verder en kunt u 14 juni andere appartementen bekijken. Ook is er een woning ingericht om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden. U bent van harte uitgenodigd de appartementen in Heuvelrijk en Rozenboog 14 juni 2014 tussen 11.00 – 13.00 uur te bekijken. De gemeente ontvangt u graag bij de ingang van de parkeergarage van Heuvelrijk (aan de Hoflaanzijde).

Wonen met het oog op de toekomst

ZZG zorggroep is aanwezig om u alles te vertellen over de zorg- en dienstverlening op maat, die u in Park Mariƫndaal kunt krijgen. De appartementen zijn immers levensloopbestendig. Denkt u weleens na over hoe uw toekomstige woonomgeving eruit ziet? Heuvelrijk en Rozenboog zijn gebouwd speciaal voor mensen die nu of in de toekomst hulp nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen. Iets voor u? Kom 14 juni a.s. een kijkje nemen.

Heuvelrijk en Rozenboog in het kort

– Ruim opgezette 3-kamer appartementen
– sociale – en vrije sector huur appartementen
– 77 m2 – 108 m2 woonoppervlakte
– veilig parkeren in afgesloten garage
– levensloopbestendige woningen
– in een parkachtige omgeving in het vernieuwde Park MariĆ«ndaal
– in het centrum van Groesbeek met winkels, horeca, sociale- en welzijnsvoorzieningen op loopafstand
– zorg- en dienstverlening op maat door ZZG zorggroep

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor het huren van een appartement in Heuvelrijk of Rozenboog? De vrije sector huurwoningen worden verhuurd door Strijbosch Thunnissen Makelaars. Neem voor meer informatie contact met de makelaar op via telefoonnummer 024-3651010 of mail naar [email protected]

De toewijzing van de sociale huurwoningen loopt via Entree. Schrijf u daarvoor in op www.entree.nu. Wilt u meer informatie over de sociale huurappartementen? Neem dan contact op met Vestia via telefoonnummer 088 124 24 24.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 mei, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willem 2

Het zou Rotterdam niet misstaan Maar het wordt wel gebouwd in het dorpsgat Groesbeek.
Waanzin ten top.

Peter K.

Wat een volksverlakkerij is dit toch! Die “zorg- en dienstverlening op maat” is de gewone thuiszorg die iedereen kan krijgen. Daarvoor is het echt niet nodig naar deze dure flats te verhuizen.
Mensen blijf lekker op je eigen stek wonen en laat je niet beetnemen door de graaiers van projectontwikkelaar Vesta.

wpDiscuz