Pinksterweekend De Horst: heropening sportpark

Tijdens het Pinksterweekend zijn er op Horst volop activiteiten.

Heropening sportpark

Zaterdag is het jaarlijks mixtoernooi van DVSG, waarbij ook de opening van het vernieuwde sportpark van DVSG en korfbalvereniging De Horst zal plaatsvinden. Tussen 11:30 uur en 12:30 uur vindt deze heropening plaats en burgemeester Harry Keereweer neemt de officiële taken voor zijn rekening. Er wordt, naast wat bedankjes in de toespraken, door de jeugd een korte wedstrijd gekorfbald en gevoetbald als officiële heropeningactie.

Horsterspektakeldag 2014

Zondag is de Horsterspektakeldag 2014. De deelname was nog nooit zo groot! 22 teams zullen het tegen elkaar opnemen. Vanaf 13:00 uur zal er volop spektakel zijn. Teams van personen, waarvan weer minimaal 2 van het vrouwelijk geslacht nemen het tegen elkaar op. Samenwerking en behendigheid zijn vereist om de spellen goed uit te kunnen voeren.

Schijt je Rijk en WK-tickets

Om 18.00 uur zal de koe van “Schijt je Rijk” weer het veld betreden (opbrengst voor de jeugdafdeling van DVSG). Ook is er weer een dienstveiling met mooie maar ook ludieke dienst. Onder andere twee kaartjes voor de WK-wedstrijd Nederland – Chili (met volledige verzorging) zijn te verwerven.

Op een groot terras kan alles rustig bekeken worden. Reden genoeg om 1e Pinksterdag naar de Horst te komen.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
boersteeg

ik geloof dat we dat wel eens kunnen doen.
want met dit weer is een versnapering op een terrasje nooit weg natuurlijk

wpDiscuz