Open dag bij Wijnhoeve de Colonjes

In het kader van de landelijke actie: “lekker naar de boer” houdt Wijnhoeve de Colonjes op 22 juni een open dag.

Van 13:00 – 17:00 uur zijn er rondleidingen door de wijngaard en bestaat de mogelijkheid de nieuwe wijnen te proeven en te kopen met een speciale open dag-actie. Eveneens is er gelegenheid de fenomenale Port van de Wijnhoeve te proeven.

Dit jaar bestaat ook de mogelijkheid om de wijnkelder te bezoeken. Hiervoor wordt een pendeldienst met de trein tussen de Wijnhoeve en de wijnkelder ingezet. Voor de liefhebber kan de open dag worden afgesloten met een 3-gangendiner in de wijngaard. Chefkok Marco Beers verzorgt een heerlijk diner, dat wordt begeleid met een wijnarrangement van de Colonjes. Prijs: € 27,50 per persoon incl. wijnarrangement. (Kinderen < 18 jaar: sap i.p.v. alcohol: € 20,- per persoon). Reserveren vóór 20 juni is nodig en kan via: [email protected]

Parkeren

Parkeergelegenheid is er aan de Herwendaalseweg: schuin tegenover het Texaco tankstation rechts het fietspad oprijden. De parkeerplaats wordt aangegeven met borden.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Nou nou die wijnboeren zijn niet van een leien dakje gevallen de kindervakantie week krijgt niks terwijl de wijnboeren alles voor elkaar krijgen bij onze gemeente en de gewone mensen laten ze vallen als een steen in het water.en de prijs weten ze ook kunnen ze ook zelf standig de zaak regelen krijgt de gemeenten ook wat terug. Nee de gemeente zorgt goed voor de wijnboer en de elite.

De groene vinger

Op naar de asbestos

wpDiscuz