KVW 2014 uitverkocht

Kindervakantiewerk (KVW) Groesbeek 2014, met als thema “Gedoe in de Rimboe”, is uitverkocht. Dit laat de organisatie zaterdag weten.

Zaterdagmiddag had de kaartverkoop plaats. Men stond in de rij en alle kaarten zijn diezelfde middag dan ook verkocht. Donderdag 14 augustus 2014 gaan de ballonnen weer de lucht in, want dan begint het evenement. KVW 2014 vindt dit jaar plaats van donderdag 14 augustus tot en met vrijdag 22 augustus.

Alles rondom KVW wordt gedaan door vrijwilligers. Op 28 juni is er in Groesbeek een recordpoging voor het langste broodje gezond van Nederland. De opbrengst daarvan gaat naar het Kindervakantiewerk.

Voor meer info over KVW Groesbeek kunt u terecht op www.kvwgroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
groesbeker

Super, organisatie zonder steun van gemeente met allemaal Groesbeekse vrijwilligers

willie liebers

Ja dat kun je wel zeggen nu moest de gemeenten nog super kunnen denken daarbij hoeft men niet alles uit de kast te halen voor de wijnfeesten. Die wijnboeren moeten zelf maar op komen voor zich zelf en steun de kindervakantie week zodat nog meer kinderen er gebruik van kunnen maken en ouders ook even rust krijgen. Dank je wel namens alle kinderen uit de regio. Fijne dag allemaal en pluk de dag.

wpDiscuz