Het Tirolerfeest Groesbeek 2014

Dit jaar wordt op zondag 29 juni 2014 voor de 5e keer Het Tirolerfeest georganiseerd. De organisatie is er trots op het 1e lustrum te kunnen vieren! Op de vertrouwde locatie Parking De Hoeve te Groesbeek zal deze dag wederom een Tirolerspektakel aangeboden worden.

Het_Tirolerfeest_2014_Groesbeek_Flyer-DGB

Zoals elk jaar zal het “huisorkest” De Grenslandkapel uit Overdinkel uiteraard weer aanwezig zijn. Deze topkapel mag absoluut niet ontbreken op ons festival. Met hun Egerländer- en Oberkrainermuziek weten zij elk jaar weer het publiek op kunstzinnige manier te bespelen.

Wir sind SPITZE

Voor de invulling van “Stimmungsmusiek” is er dit jaar gekozen voor de band “Wir sind SPITZE”. Hun liefde voor het “Duitstalige Lied” (met een vette knipoog!) wordt vertaalt in een humoristische live-show met hilarische acts en een muzikale mix van “Die Populairsten Polkas, Die Schönsten Schlager und Die Blödesten Ballerman-Party Hits” en aangevuld met “Nederlandstalige Krakers, Ruige Rocksongs of Swingende DanceClassics”. De interactie tussen band en publiek bepaald welke ‘twist’ er aan een middagje “Wir sind SPITZE!” wordt gegeven. Het kan dus doodleuk gebeuren dat een stampende Polka van Die Klostertaler afgewisseld wordt door AC/DC, Robbie Williams of een Party-Knaller van DJ Ötzi, waardoor geen enkele show hetzelfde is!

Deze mannen nemen de wensen van hun publiek héél serieus, maar zichzelf helemaal niet en dus is ze daarom niks te gek. Met hun spontane hak-op-de-tak formule hebben Pummi, Andy, Seppl, Erich & Moritz al menige zaal, theater en feesttent ‘plat’ gespeeld, waardoor “Die Gebrüder Spitze” zich hebben ontwikkeld tot een van de meest gevraagde live-acts voor o.a. Oktober-, Carnavals-, Apres-Ski-, Bier- en Tentfeesten.

Ze zijn (ondanks de huidige recessie) meer dan 100 keer per jaar op de podia aan te treffen in een ‘werkgebied’ dat zich inmiddels vanuit het diepe zuiden van Limburg als een olievlek over de rest van Nederland heeft verspreidt. De vriendschap tussen de 5 bandleden, het speelplezier, (dat letterlijk van het podium spat!) de professionaliteit én de virtuoze benadering van hun instrumenten zijn de belangrijkste ingrediënten die ervoor zorgen dat het op, maar vooral voor het podium, altijd een groot feest is .En dat is precies zoals deze mannen het willen hebben!

1.25 meter: DJ Timmie Tirol

Als klap op de vuurpijl zal DJ Timmie Tirol, de kleinste DJ van Europa, het programma draaiende houden. Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor de DJ capriolen van Timmie Tirol. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot feest.

Achtste finale Nederlands elftal op 29 juni?

Als Nederland zich plaatst als groepswinnaar kunt u als bezoeker van Het Tirolerfeest samen met alle andere aanwezigen de wedstrijd volgen op een grote LED-wall. U hoeft dus niets te missen! “Het programma wordt die dag dan aangepast”, laat de organisatie weten. “Na de wedstrijd zullen wij ons programma vervolgen”. Ook op muzikaal gebied hoeft u dus niets te missen!

Kaartverkoop

Kaarten (a € 10,-) zijn inmiddels online te koop. U kunt de kaarten ook kopen bij Tankstation Oomen, alle Primera-vestigingen in Nederland en bij Wouters schoonmaakbedrijf. Minimum leeftijd = 18 jaar!

De organisatie denkt met deze muziekkeuze en medewerking van het publiek garant te kunnen staan voor een geweldig feest. Meer info op www.hettirolerfeest.nl.

FacebookLogo_DG1 Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1 Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website TirolerfeestTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Belachelijk minimum leeftijd! Nooit geweest.

Liebers

Is er een bepaalde reden dat men de aanvangs- en sluitingstijd heeft verschoven met een paar uur?
Vond het vorig jaar wel prettig dat je nog een beetje bijtijds naar bed kon, moest maandag immers gewoon weer gewerkt worden.

handy

Gaan we toch door om voetbal te kijken???

Gerrit

Dan moet ook echt iedereen die geen 18 is buiten de poort blijven. Ben benieuwd.

Miep

Gerrit
Daar heb jij gelijk in maar als het uitverkocht is zullen ze toch gewoon kids binnen laten elk kaartje verkocht is er een

Party Animal
Ben benieuwd zondag. programma is redelijk.. weer wordt minder.. 19 graden en regen. dat schermpje. uhmm met dat voetbal. gaat volgens mij niet goed komen. Ik weet niet of de WIFI van de Hoeve wel zover gaat komen.. of gaat Hansie van Hal ff zijn internetverbinding sponsoren. Daarnaast ben ik benieuwd of er wel rechten voor openbare tv uitzendingen worden afgedragen. In Den Bosch zijn er vele op de bon gegaan. Trouwens, hebben jullie die fotoschoot ook gezien van die organisatie. Volgens mij hebben ze bij Fredie (Peerenboom) allemaal een sminkbeurt gehad. Ik zie geen rimpels meer. Trouwens, mis een… Lees meer »
wpDiscuz