Picknickconcert Fanfare Wilhelmina bij de Oude Molen

Op zondag 6 juli staat het jaarlijkse picknickconcert van Fanfare Wilhelmina weer op de agenda! Traditiegetrouw vindt dit evenement plaats op camping de Oude Molen te Groesbeek.

Vanaf 13.00 uur bent u allen van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje de zomervakantie muzikaal in te luiden. Doet u mee? Naast het optreden van Fanfare Wilhelmina uit Groesbeek, inclusief de showgroep, de majorettes, het leerlingenorkest en de slagwerkgroep, zijn er nog twee verrassende muzikale gasten uitgenodigd.

De Nijmeegse Postharmonie zal de aftrap doen om 13.00 uur. Deze verenging bestaat al 107 jaar en is gevestigd in Wijchen. Dit orkest verzorgt grotendeels concertoptredens, maar met name tijdens de intocht van de vierdaagse op vrijdag wordt ook gemarcheerd. Dan is ook de band met PostNL, haar hoofdsponsor, duidelijk. Het repertoire is variërend van actuele popmuziek tot licht klassiek, waarbij de originele harmoniemuziek niet wordt vergeten.

Na de Nijmeegse Postharmonie zal het koperkwintet ‘’Joie de Cuivre’’ (plezier aan koper) van zich laten horen. Het koperkwintet bestaat uit twee trompetten, één hoorn, één trombone en één bastuba, en worden bespeeld door ervaren en getalenteerde musici.

Fanfare Wilhelmina is de hekkensluiter. Zij sluit deze muzikale middag af rond de klok van 17.00 uur. Graag verwelkomen we u op zondag 6 juli op camping de Oude Molen in Groesbeek. Zijn de weergoden ons op 6 juli niet goed gezind? Dan vinden de optredens plaats in het repetitielokaal van Fanfare Wilhelmina, Kloosterstraat 7 in Groesbeek.

Mocht dit het geval zijn, dan leest u hierover op de website van Fanfare Wilhelmina: www.fanfarewilhelminagroesbeek.nl.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Picknickconcert Fanfare Wilhelmina bij de Oude Molen

Reageren is niet toegestaan.