Jan Linders Fonds: bijna 800 euro voor kringloop

Vanuit het Jan Linders Fonds hebben klanten van Jan Linders in Groesbeek een bedrag van 776,- euro geschonken aan de Groesbeekse kringloopwinkel.

Waardecheque_kringloop_Jan_Linders_2014-DGB

Dit bedrag is tot stand gekomen door de verkoop van aardbeienvlaaien, asperges én het inzamelen van statiegeldbonnen.

Een hele week lang kreeg het goede doel van iedere verkochte “Onze Trots aardbeienvlaai” of kilo asperges één euro. Ook konden klanten hun statiegeldbonnetjes schenken aan het goede doel. De waarde van deze bonnen werd vervolgens verdubbeld door het Jan Linders Fonds. André Brouwer, beheerder kringloop, is alle klanten ontzettend dankbaar en blij dat hun werk zo gewaardeerd wordt.

Jan Linders Fonds

In het kader van het 50-jarig jubileum heeft Jan Linders het Jan Linders Fonds opgericht. Alle 57 supermarkten, het servicekantoor en het distributiecentrum hebben voor 2014 ieder een lokaal doel gekozen. Met diverse activiteiten en de bijdrage van klanten en leveranciers staat de teller al op 177.237,00 euro.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
hans

Super initatief van Jan Linders Groesbeek!! Prima winkel met altijd gemotiveerde medewerkers die graag een praatje met de klant willen maken!!

Realist

@hans, helemaal met je eens.

Jammer dat ze geen vertrouwen in de klant hebben.
Ze willen te vaak in je tas kijken bij de kassa en
dat is geen prettig gevoel.
Ik ga liever naar de Jumbo.

willie liebers

Nou ik heb er geen last van dan ga je toch naar de Jumbo.

groesbeek

zal wel nodig zijn die tassen controle
heb er ook geen last van

Kruimeltje

J, zie je er dan uit als een winkeldief?

vaste klant jan linders

J. Dit gebeurt bij jan linders omdat er heel vaak mensen iets ‘per ongeluk’ iets in hen tas laten zitten! Dus als iedereen zomaar zonder controles zou kunnen doorlopen dan gaat iedere winkeldief dit doen en dan loopt jan linders een flinke omzet mis!

dus aan de ene kant wel te begrijpen!

Groet een vaste klant

willie liebers

Kruimeltje een winkeldief kan er heel netjes uit zien en zij of hij waar je het niet van verwacht doen het. Voorbeeld die Condoom dief strak in het pak.

wpDiscuz