[Foto’s] Pannenstraat in centrum Groesbeek bijna klaar

Onlangs zijn de werkzaamheden aan de Pannenstraat weer opgepakt.


Werkzaamheden Pannenstraat op 26 juni. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Het heeft een aantal weken stil gelegen door de problemen met de levering van de benodigde stenen. Naar verwachting zijn uiterlijk vrijdag 4 juli alle werkzaamheden klaar. Dan worden ook de laatste boomspiegels, de stalen frames om de bomen, geplaatst.

Het verkeer kan tijdens deze laatste werkzaamheden gewoon gebruik maken van de Pannenstraat.


De laatste loodjes… Foto’s met dank aan Piet Spanjers!

Oudere foto’s werkzaamheden Pannenstraat.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 14 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Hartstikke mooi allemaal en ondertussen is het helemaal niet leuk meer om door het centrum te gaan. Het is een grote drukte op elk moment van de dag bijna, vreselijk.
Het lijkt wel of het verkeer met de week toeneemt en dat levert ontzettend veel bijna ongelukken op!! De gemeente vindt het echter belangrijker om de doorstroming te bevorderen(???) in plaats van te ontmoedigen en dus wordt het wel mooier maar niet beter. Helaas!

sjaanwilslaan

Hans, dat is in het verleden toch ook gedaan? Toen waren de reacties precies hetzelfde. Het maakt dus geen fluit uit wat je doet, want goed is het toch nooit.

Johanna

Afsluiten dan maar?
Dan komen er weer anderen in opstand!

“Verkeer is net water als water”.

Robbert B

Het is nooit perfect, de Houtlaan afsluiten was ook ooit een goed idee, heeft bekeuringen zat opgeleverd. Nadeel was alleen dat er weer meer door het dorp moesten.

Lambert

Nogmaals zowel Houtlaan als pannenstraat volledig eenrichtingsverkeer is de enige mogelijkheid om de druk te verminderen. Toelevering van winkels wordt dan ook een stuk veiliger, zeker als er straks een grote Super in t dorp zit!
Maar ja in de Raad weten ze t beter…….???

willem 2

Lamber,t zo is het maar net.

willie liebers

Het kan allemaal zo makkelijk zijn waarom moeilijk doen.

Inwoner Groesbeek

Moet wel iets gedaan worden aan het nieuwe fietspad. Ter hoogte van fotoschop Verbeet. Wordt nu al regelmatig gebruikt als parkeerstrook . Voor de rest een aanwinst voor Groesbeek.

Groesbeker
de enige oplossing om de doorstroming in het centrum goed te laten verlopen is het uitzetten van die geweldige verkeerscentrale. Als de verkeerslichten op oranje knipperen rijd alles en iedereen door, niemand hoeft lang te wachten en het centrum is een stuk leger. Als je links afslaat van de Dorpsstraat de Kloosterstraat op dan moet je bijna altijd stoppen en staan drie richtingen elkaar aan te kijken terwijl ze allemaal voor rood staan. Tevens vind ik het nog steeds belachelijk dat men voorheen straten heeft afgesloten, ter plekke bekeuringen uitschreef en nog voor de bekeuring betaald moest worden was het… Lees meer »
Toontje

@ Groesbeker: zo is het maar net!!! Eén ding: als gewielde verkeersdeelnemers nou gewoon (zoals het in de verkeerwet staat) stoppen voor het zebrapad als daar iemand wil oversteken, is het kat in het bakkie en kunnen de verkeerslichten uit en is doorstroming verzekerd. Oh ja, en die bevoorradingsvrachtwagens graag buiten de spits…

Lambert

Ja inderdaad Groesbeker, dan neemt de snelheid toe! Met alle gevolgen van dien. Als men eens wat meer zou nadenken over het autogebruik en de te nemen route, dat zou al flink schelen. Nee ik ben geen milieu-activist zelfs een enorme auto liefhebber, maar wat niet hoeft is overbodig!!
Ik zie dagelijks dezelfde auto’s meerdere malen op en neer door het dorp gaan, kennelijk zonder enig doel. In t zicht rijden noem ik dat, maar dit zal wel weer veel rode duimpjes opleveren. De waarheid mag niet gezegd worden, zeker als het over ons eigen gedrag gaat.

Hans

Lambert, je hebt helemaal gelijk want wat je zegt is gewoon wat er aan de hand is. Men is te beroerd om de auto iets verder weg te moeten zetten en neemt de kortste route die bijna nooit de snelste is in het centrum. Maar ja, eigenwijs is ook wijs zullen die mensen wel denken?
Er zijn grote parkeerplaatsen die ook via andere wegen bereikt kunnen worden maar hier ligt een taak voor de Gemeente door te zorgen dat men anders MOET rijden.

Toontje

Vandaag (27/06) werken de verkeerslichten in het centrum niet. Resultaat: geen file te bekennen en iedereen relaxed.

Tja en de fietspad/voetpad combinatie werkt ook niet op de Pannenstraat en zeker niet als er dan ook nog autos’ op mogen parkeren. Wie dat bedacht heeft…

wpDiscuz