Voetbal International TV komt naar Groesbeek

Aanstaande zondag staat Het Tirolerfeest 2014 op het programma.

VI_RTL7-RTL

Dit valt samen met de wedstrijd van het grote Oranje en de organisatie van dit evenement regelt dat u de wedstrijd op groot scherm kunt volgen. Voetbal International (VI) TV zal ook aanwezig zijn.

De organisatie van Het Tirolerfeest probeert momenteel op alle fronten Het Tirolerfeest en het WK voetbal samen te laten smelten tot één grote happening. Op alle mogelijke manieren probeert men hier aandacht aan te geven. Zoals u inmiddels heeft kunnen vernemen biedt de organisatie u al de mogelijkheid om op de Alpenwiese de wedstrijd live te volgen.

Het programma zal daarom worden aangepast. Inmiddels heeft men vernomen dat Voetbal International TV (VI Oranje) Het Tirolerfeest wil komen bezoeken voor het maken van een reportage. “Dit biedt u de gelegenheid om te laten zien dat wij met z’n allen onze Jasper Cillessen uit Groesbeek extra steunen. Nederland moet zien dat we “Jasper-minded” zijn. Zorg er dus voor dat u behalve uw Trachtenkleiding ook uw Oranje attributen paraat hebt”, aldus de organisatie.

Het feest begint om 14:00 uur en het terrein is vanaf 13:00 uur geopend. Oranje speelt om 18:00 uur de WK-wedstrijd tegen Mexico.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Website De Treffers

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 37 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Wat een belachelijke oproep! Nederland hoeft dat niet te weten want daar heeft buiten Groesbeek niemand een boodschap aan dat hij uit Groesbeek komt.
Wij Groesbekers zijn een nuchter volkje en laten we het aub zo houden heren Wouters!!

Reggie

Het Tiroler feest slaat op TIROL en al zijn gebruiken en feestelijkheden daaromheen. Nu gooien ze het op een andere boeg, Jasper en Nederlands elftal, had eerst even de WK kalender goed bestudeerd, blunder eerste klas.

willie liebers

Mooi toch voor Groesbeek hier zouden we trots op moeten zijn.

stekkenberger

Laat die zeikerds mooi in Scheveningen blijven.

klukkluk

Heren Wouters super kom ook

joke

een reportage is geen directe uitzending…..

theo

Het is toch geen 1 april of !!!!

Jeroen

Je moet toch iets om je kaartjes voor het tirolerfeest te verkopen,(zielig)

scharrel

Lekker thuis naar het voetballen kijken. 2,50 potje bier bah bah.

supporter

klopt het dat Thijs Waterink na een gesprek met Ton Caanen zijn contract heeft ingeleverd ? Schijnt dat hij het totaal niet kon vinden in de wijze waarop Caanen met hem te werk wilde gaan.

Jannes

Schijnt al een paar weken intern bekend te zijn. Maarja hoe breng je het naar buiten. Geen positief nieuws.

Nannie

Laat die praatjesmakers lekker in Scheveningen , voordat je het weet wordt het volgende festijn weer belachelijk gemaakt , net zoals over de linedancers .
Aangezien die mensen alleen maar lol kunnen maken om voetballen , met voetballen en door het voetballen , er bestaat nog meer in de wereld ….

reageer
ja “jannes” inderdaad geen positief nieuws. ben je blij dat je een oud speler als assistent hebt aangetrokken en dan levert hij zijn contract in omdat een passant ( caanen ) alles naar zijn hand wil zetten en lak heeft aan de mening van de assistenttrainer. dit alles terwijl Waterink al eerder aangenomen was dan Caanen en bepaalde afspraken met de club had.Was wel op zijn plaats geweest als de TC ingegrepen had en niet de club in handen geeft aan iemand die bekend staat als een avonturier en er volgend jaar misschien niet meer is.zorg dat je baas in… Lees meer »
Hans 3

Jammer , het stereotype beeld van Groesbeek wordt weer een bevestigd , schlagers, carnaval , bier en voetbal . Ieder z’n feestje hoor maar er is zoveel meer zelfs in Groesbeek.

Theo H

Volgens mij is dit een artikel over het tirolerfeest. Wat heeft in godsnaam Thijs Waterink en Ton Caanen hier mee te maken??
Mensen blijf bij het onderwerp. En mensen die De Treffers zo graag zwart maken, kijk eerst eens in de spiegel!!

Geer Schoonderwoerd

Tendentieuze berichtgeving noemt men dat. VOETBAL INTERNATIONAL KOMT NAAR GROESBEEK en er dan een foto bij doen van de heren van VI. Er komt gewoon een cameraploegje van 2 man een item maken dat dan te zien is in een soort oranjejournaal. Meer niet.

Annie E.

Super voor Groesbeek en super voor Jasper! Iedereen heeft altijd wat te zeuren en het is altijd makkelijk om dat anoniem te doen. In plaats van dat we nou eens vrolijk zijn en anderen wat gunnen. Organisatie Tiroler, ik ben wel niet van Treffers of van wat voor club dan ook, maar ik ben er weer bij!!

Gerrit

Goed idee, Zet ons weer mooi op de kaart! Jaloerse mensen zeuren altijd

Toon verbeet

die zeikers gunnen Jasper geen succes
is ook leuk voor groesbeek.

Groesbeker
wat een onzin! het is gewoon een ketser van formaat, wie organiseert er nu zoiets op een dag dat Oranje speelt,het was makkelijk zat om hier rekening mee te houden. En wat is het toch fijn dat VI tv naar Groesbeek komt om ons te zien juichen voor Jasper, gaan ze ook naar 23 andere dorpen/steden om daar te kijken hoe men juicht voor hun lokale held? Dacht het niet, dit komt doordat er een VI ventje in de Ooij woont die in het netwerk zit van enkele mensen in de Tiroler organisatie.. Mocht het op tv komen dan sta… Lees meer »
wpDiscuz