T-shirt Vierdaagse gemeente Groesbeek 2014

Ook in het laatste jaar als zelfstandige gemeente biedt de gemeente Groesbeek de Groesbeekse deelnemers van de Vierdaagse een T-shirt aan.

Tekst op het witte Vierdaagse shirt 2014 (Gemeente Groesbeek).

Tekst op het witte Vierdaagse shirt 2014 (Gemeente Groesbeek).

Volgend jaar is de fusie met Millingen aan de Rijn en Ubbergen immers een feit en het is nog open of de T-shirt traditie dan voortgezet zal worden.

Ontvangst

Het T-shirt van 2014 is verkrijgbaar tijdens een ontvangst in het gemeentehuis op de zaterdag vóór de Vierdaagse, dus op 12 juli. De Groesbeekse Vierdaagse deelnemers zijn dan van 16.00 tot 18.00 uur van harte welkom om elkaar alvast bij een drankje en hapje te ontmoeten. De T-shirts zullen worden uitgedeeld na de toespraak van de burgemeester.

Om in aanmerking te komen voor het T-shirt moeten wandelaars aantonen, dat zij inwoner zijn van de gemeente Groesbeek en moeten zij de inschrijfkaart van de Vierdaagse overleggen.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 juni, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
willie liebers

Waarom niet geeft toch een idee van medeleven misschien wat minder uit geven aan de wijnfeesten dan kunnen die T-shirts er ook wel van af zo ook het Groesbeeks weekblad dat we al op dit soort dingen gaan bezuinigen zegt al genoeg over de gemeente Groesbeek laten we juist dit soort dingen hoog houden.

De Kuier.

Wa stet er op dit joar?

stekkenberger

Einde Groesbeek.

www.hanspeters.eu

Of Grusbek was moi umme

De Kuier.

Nee Hans, Gruusbek IS moj ummenie .

Kruimeltje

Gruusbek, wor ge nog kunt nuille!

www.hanspeters.eu

Kuier die geven ze weg in 2016

willie liebers

Weet je wat ik leuk vindt aan Groesbeek 1voetbal 2 wijnfeesten 3 Groesbeeks weekblad 4 de naam Groesbeek 5 dak run 6 de bossen 7 vierdaagse als de mensen uit groesbeek een T-shirt krijgen als ze de vierdaagse lopen mijn tekst zou zijn Groesbeekse wijnfeesten fijn om er bij te zijn .

Arno

T-Shirt is een aardig souvenir aan de zelfstandigheid van Groesbeek.

wpDiscuz