Dansen of muziek maken bij Fanfare Wilhelmina

Als je graag een muziekinstrument wil leren spelen of wil dansen, ben je bij Muziekvereniging Fanfare Wilhelmina Groesbeek aan het juiste adres!

Fanfare_Wilhelmina-DGB

Fanfare Wilhelmina heeft verschillende gediplomeerde vakdocenten in huis, die je kunnen helpen om een muziekinstrument te leren spelen, of die je leren om te dansen op de muziek van de fanfare. Al vanaf de leeftijd van 5 jaar kun je beginnen bij Fanfare Wilhelmina met dans of muziek.

Kindermuziekgroep

Als je een instrument wil leren spelen op jonge leeftijd, kun je bij Fanfare Wilhelmina eerst starten met de Kindermuziekgroep. Het doel van de kindermuziekgroep is het op een speelse manier kennismaken met de verschillende vormen van muziek. Ervaar samen dat het leuk is om naar muziek te luisteren en er actief mee bezig te zijn!

Vervolg: blokfluit of slagwerk

Na de kindermuziekgroep kun je doorgaan met blokfluit of met slagwerk. Vanaf een leeftijd van ongeveer 9 jaar, kun je ook direct beginnen met het oefenen op een blaasinstrument of slagwerkinstrument. Er zijn wekelijkse lessen, individueel of in een groep(je). In overleg met de docent kun je toewerken naar het afleggen van de muziekexamens A t/m D, volgens landelijke vastgestelde eisen.

Lidmaatschap

Als leerling word je ook lid van Fanfare Wilhelmina. Hiervoor betaal je contributie. Je krijgt dan een instrument in bruikleen én je kunt deelnemen aan verschillende (jeugd)activiteiten bij Fanfare Wilhelmina! Leerzaam en gezellig dus! Voor jong én oud zijn er volop mogelijkheden! Bij Fanfare Wilhelmina bespreek je altijd eerst je wensen en de mogelijkheden met de docent.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact op met Michel Kleuters via e-mailadres: [email protected]. Nadat je informatie hebt verkregen via Michel Kleuters, en je je hebt opgegeven, is het vervolgens mogelijk om met lessen te starten vanaf week 36 (v.a. maandag 1 september).

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
piet

Dan dur hin

willie liebers

Nou ik heb altijd al iets gehad met die hele groter Overslag Trom vraagje ik ben klein van stuk is hij erg zwaar en zou ik er ook over heen kunnen kijken of is er ook een hulpmiddel Bij voorbaat dank Willie.

willem 2

Willie je zou die trom ook op een goeie kruiwagen kunnen leggen.Of heb je de niet ?

wpDiscuz