Vrijwilligersmarkt Groesbeek 2014

Stichting Welzijn Groesbeek (SWG) organiseert samen met de gemeente Groesbeek op woensdagmiddag 9 juli een gezellige markt waar het thema ‘vrijwilligerswerk’ centraal staat. Meer dan 20 organisaties en verenigingen zijn op de markt aanwezig en laten zien wat ze doen en wie ze zoeken.

In een ontspannen marktsfeer kunnen geïnteresseerden in vrijwilligerswerk bij de daar aanwezige aanbieders ‘shoppen’ op zoek naar iets dat bij hen past. Zo komen vraag en aanbod in persoonlijke ontmoeting bij elkaar en krijgt vrijwilligerswerk ‘gezicht en gevoel’. Ook aan de kleintjes en de inwendige mens is gedacht: muziek, eten en drinken, en activiteiten voor de kinderen zijn aanwezig.

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar in een gemeenschap. Bij sportclubs, scholen, buurtcentra, zorginstellingen, musea…overal zijn betrokken mensen nodig. Andersom betekent vrijwilligerswerk voor de mensen die het doen vaak veel plezier en ook zingeving.

De vrijwilligersmarkt op 9 juli vindt plaats op Sportpark Zuid en duurt van 13.30 tot 15.30 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente GroesbeekTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Geitenboerderij 't Ketelbos

Geachte heer, mevrouw,

Wij zijn met ons bedrijf op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die willen meehelpen met de begeleiding van cliënten van de zorgboerderij. Is het mogelijk dat wij een plekje krijgen op de vrijwilligersmarkt?

Mvg,

Bas Pool
Geitenboerderij ‘t Ketelbos, Groesbeek

Petra Kregting

Dag Bas,

Werd net geattendeerd op juliie bericht. Jullie kunnen een kraam krijgen. Wil je me bellen?

Petra Kregting
06-53764809

wpDiscuz