Total Spirit verkocht aan Resort

Sport en Wellnessclub Total Spirit B.V. is zaterdag verkocht aan het Resort De Zeven Heuvelen.

De_Zeven_Heuvelen_Resort_RW-DGB
Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

“Drie jaar geleden zijn wij een opleiding fysiotherapie gestart. Met nog 1 jaar studie te gaan, willen we ons nu oriënteren op overname of starten van een praktijk voor fysiotherapie, (sport)massage, personal training, looptraining, medical taping en FDM therapie (pijnbestrijding)”, aldus de eigenaren Bea Caspers en Werner Verhoeven op de website van de sportschool.

Namens het team van de Groesbeekse fitnessclub laat Carolien de Jong weten dat de overname door het resort nieuwe kansen voor zowel de leden als de resortgasten biedt. “De vertrouwde gezichten blijven. Wij gaan uit van een goede samenwerking en zien de toekomst positief tegemoet!”

Total Spirit is enkele jaren geleden compleet vernieuwd. De opening van de vernieuwde sportschool aan de Cranenburgsestraat was in november 2007.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nlTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 45 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Let op, zullen de abonnementen in no-time veel duurder worden, moet je extra per apparaat een opslag gaan betalen, apart afrekenen per sauna bezoekje en voor iedere plons in het zwembad een toeslag.

Henk

Werner en Bea, gefeliciteerd met de verkoop! Ik heb jaren met heel veel plezier bij jullie gesport, veel goede begeleiding gehad en het altijd een geweldige sfeer gevonden.

Succes met het opzetten/overnemen van een praktijk fysiotherapie!

Ben benieuwd of er nu dan eindelijk een los squatrek komt.. En of er iets aan de temperatuur binnen word gedaan.

John

P, misschien moet jij iets aan je schrijfkunsten doen!

Ben.Helder

John, onder het motto “pijn is fijn”, moet jij je dan misschien maar snel inschrijven bij Belgers!

Robbert B.

Het kan er uiteindelijk alleen maar op vooruit gaan, dit aangezien de huidige staat van de apparatuur slecht is. Onderhoud kent men niet en wat gevraagd wordt, eindigt bij het grof vuil. Nee fijn dat er iemand anders inzit, vooral positief voor de leden die genoeg betalen!

ikke

Hoop dat het sporten goedkoper word nu gaat iedereen naar nijmegen logisch…….

juustum

Nou mensen reken er niet op dat het er beter en goedkoper op gaat worden deze ondernemer kent deze woorden niet het zal er dus niet beter op worden die wil alleen maar zoveel mogelijk centjes verdienen voor zo min mogelijk werk.

veteraan
Jammer voor Werner en Bea dat hun sportschool-formule (noodgedwongen) verkocht is aan Belgers. Daar zal de nieuwe uitbater, Belgers met zijn SLECHTE en gevestigde reputatie (van verklikker bij bouwfraude, van verklikker van permanente bewoners in Groesbeek en als verklikker ook nog eens ultiem beschermd door de coalitie van GVP, VOLG & PVDA) een zware noot aan hebben. De 1e opzeggingen van sportschool-abonnementen (met een opzegtermijn van maar een maandje) zijn al binnen). De partij (Belgers) wil ook het zwembad nog steeds overnemen van GVP Wethouder Sjaak nu de GGZ persoonlijk het CPH plan om zeep heeft geholpen? Staat het overnamebod… Lees meer »

Hopelijk gaan ze wat doen aan de schimmel in het zwembad

willie liebers

Wat een gezeik als je het te duur vind blijf je thuis of ga het bos in en bedenk wat je bent het toch niet verplicht

hardloper

nou nou, mensen, wat een felle reacties. Je hoeft niet naar de sportschool.

Ben.Helder

Beste hardloper, je hebt gelijk. Het zijn inderdaad felle reacties. Met een goede reden! Het zijn frustraties die voortkomen uit een hardnekkige schimmel in Groesbeek die we maar niet wegkrijgen. Iedereen ziet het en stoort zich er aan. Deze schimmel wordt niet aangepakt maar juist beschermd. Lees de reactie van Veteraan nog eens goed en je begrijpt waarschijnlijk beter wat ik hiermee bedoel.

Groesbeker
het is niet chique om online mensen zwart te maken. Iedereen heeft een mening, en deze mag uitgesproken worden en dient gerespecteerd te worden (het is immers een mening) maar wellicht kan het iets genuanceerder want met andere woorden kan het zelfde bereikt worden..! Persoonlijk ben ik in 2009 al gestopt bij de sportschool, ik betaalde toendertijd iets van 42 euro per maand (!) voor onbeperkt sporten, zwemmen en sauna e.d. Helaas zag ik weinig begeleiding rondlopen en moest je eigenlijk zelf alles ontdekken. Toen in Nijmegen de abonnementen voor onbeperkt sporten wel 25 euro per maand goedkoper bleken was… Lees meer »

wat een stemmingmakerij, het zou me niet verbazen als hier de permanente bewoners (Marcel Poelen)van het villapark achter zitten, deze proberen daar goedkoop te wonen ten koste van de belastingbetaler(goekope grond, goedkoop huis en veel minder belastingen), ik begrijp niet waar sommige mensen de tijd vandaan halen om constant zoveel energie te stopppen in het schrijven van deze opruiende haatmails die voortkomen uit waarschijnlijk een bepaalde afgunst. Ik wens alle ondernemers die Groesbeek op de kaart zetten, ondanks alle tegenwerkingen het allerbeste. Dus Groesbekers…..Lekker blijven sporten en genieten als het je goed bevalt bij total spirit!

kloeke

@jan….over stemmingmakerij gesproken, je doet er ook aan mee zie ik…..

soms is een wind uit een andere richting ook eens noodzakelijk

DeKIWI
@Groesbeker, Ik ben het volledig met je eens dat het wel erg goedkoop is via deze site mensen zwart te maken en te beledigen. Je kunt ook op een beschaafde manier je mening ventileren. En die 42 euro per maand, naar mijn mening ligt het er maar aan hoe je daar tegen aan kijkt. Als je gemiddeld 2 tot 3 keer in de week naar de sportschool gaat en je maakt gebruik van alle faciliteiten zwemmen, sauna en stoomcabine dan vallen de kosten wel mee. Niet alle sportscholen beschikken over deze faciliteiten. En als je een paar keer in de… Lees meer »
Echte groesbeker

Ja hou Belgers maar goed uit de wind dan gaat hij straks nog op de burgemeesterstoel zitten.
Iets waar sommige lieden ook nog achter zouden staan.

Jammer

Belgers en de GVP zijn 2 handen op een buik.
Dit zou niet moeten mogen, maar het is wel zo.
Wat geen enkele Groesbeker voor elkaar krijgt, lukt
Belgers wel.
De huidige coalitie met Thijssen (in het verleden ook Prick) voorop steunen Belgers
in alles wat hij doet, dit gaat ten koste van de inwoners
van Groesbeek.
Eerlijkheid en openheid kennen ze ik Groesbeek niet!!!!

wpDiscuz