Compilatie “De Tafel van Twee” 2014/1

In juli en augustus zullen twee compilatie-uitzendingen te beluisteren zijn van het maandelijkse radioprogramma de Tafel Van Twee. De compilatie bevat onderwerpen die in de periode van september 2013 tot en met juni 2014 aan bod zijn gekomen.

Zondag 6 juli kunt u nog eens luisteren naar Erna van de Ven (nieuwe directeur Oriëntalis); een gesprek met Nicolette Balledux en John Faassen over het Groesbeeks Weekblad/De Rozet (nu nog steeds actueel); sportredacteur van de Gelderlander – Lex Lammers- was in september 2013 op bezoek om te praten over zijn beroep en over NEC.

Marcel Poelen en Bert van den Bergh lieten kritische geluiden horen over de mogelijke bewoning door psychiatrische patiënten bij De Lubert. Eric Meijers vertelde in oktober over zijn ontslag bij Helmond Sport en Jan Peters en Arno Arts waren in december te gast om te praten over de voetbalsport. Ook de politiek ontbreekt niet in de persoon van Mechteld ten Doesschate. Zij was in december te gast. De column van Jan Poelen (oktober) is tenslotte ook te beluisteren.

De compilatie is verzorgd door Piet Buitendijk. De uitzending is te beluisteren van 11.00 uur tot 13.00 uur.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Marcel Poelen

Geacht college en Raadsleden van de coalitie; dit is echt een luistertip voor u.
Na de uitzending even samen wandelen op de diverse recreatieparken en Campings in Groesbeek en uw realisme heeft weer een enorme ontwikkelkans voor na de zomervakantie. Even gaan zwemmen in de Lubert kan ook verfrissend zijn voor uw politieke denkbeelden.

Kruimeltje

In Groesbeek noemen ze dat ‘Gekwats bee kwatsers’.

wpDiscuz