Fotoproject scholen Groesbeek en Kranenburg

Basisschool Op De Horst in Groesbeek en de Christophorusgrundschule in Kranenburg werken op verschillende gebieden al jarenlang samen.

Dit jaar zijn door de leerkrachten aan de kinderen van groep 6 van de basisschool en van klas 4 van de Grundschule wegwerpcamera’s verstrekt. De kinderen hebben elk 15 foto’s gemaakt van hun omgeving. Daarna hebben ze er één uitgezocht die vervolgens vergroot werd. De kinderen uit Kranenburg hebben daar een tekst in het Duits bij geschreven en de kinderen uit De Horst/Groesbeek een tekst in het Nederlands.

Foto’s en teksten zijn ingelijst en nu is de tentoonstelling van de Duitse school te zien in basisschool Op De Horst en de tentoonstelling van de Nederlandse school is te zien in de Christophorusgrundschule.

Het project is tot stand gekomen met ondersteuning door de Euregio Rijn-Waal in het kader van de sociaal-culturele miniprojecten.

Foto’s staan op de site van basisschool Op De Horst.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: Gemeente Groesbeek

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Fotoproject scholen Groesbeek en Kranenburg

Reageren is niet toegestaan.