Verkoop meubilair basisschool Groesbeek-Noord

Hele generaties hebben hier in de buurt op school gezeten. En nu de basisschool Groesbeek-Noord (Sionsheuvel/Gerardus Majella) is verhuisd naar voorzieningenhart Op de Heuvel krijg je de unieke kans om een leerlingentafel en- stoel of andere meubels te kopen.


En nog 260 anderen kozen in 2013 voor de naam “Op de Heuvel”. Foto en rechten: Piet Spanjers/DeGroesbeek.nl.

Onder meer kasten, bureaus en de stoelen en tafels uit de docentenkamer zijn te koop. De verkoop heeft plaats op donderdag 10 juli. Van 14.00 tot 15.00 uur krijgen eerst de ouders en kinderen van de basisschool de kans om te kijken of er iets van hun gading bij staat. Vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur is iedereen welkom; vrienden, familie, kennissen, buurtbewoners.

Je kunt de spullen uitzoeken en je moet ze gelijk meenemen (dus zorg voor vervoer). Je kunt alleen met contant geld betalen. Het geld van de verkoop komt ten goede aan de school. Hiervoor worden de laatste spullen gekocht voor in het nieuwe gebouw.

Op woensdag 2 juli betraden de kinderen voor het eerst hun nieuwe basisschool, in voorzieningenhart Op de Heuvel. Deze basisschool draagt dezelfde naam als het voorzieningenhart. Daarmee kwam er een eind aan een tijdperk: Gerardus Majella/Sionsheuvel.

De verkoop wordt gehouden in het oude schoolgebouw aan de Zevenheuvelenweg 14, 6561 ES Groesbeek.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl, Facebook-account De Stekkenberg

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Verkoop meubilair basisschool Groesbeek-Noord

Reageren is niet toegestaan.