Dringende oproep vanuit Groesbeekse kringloop

Nog steeds worden er ongevraagd (onverkoopbare) spullen voor de deur van de Groesbeekse kringloop neer gezet. Dringend verzoek vanuit de kringloop om dit niet te doen!

“Nu stond er weer een kast voor de deur. Het heeft ook nog geregend en wat doet hout als het regent… De kast was niet eens compleet, de schappen zaten er niet bij. Het is te triest voor woorden. Dit zijn weer extra kosten voor ons”, laat beheerder Andre Brouwer weten.

Afgifte van spullen kan iedere zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Mensen die op dat moment niet kunnen, maar graag hun spullen aan de kringloop willen geven, kunnen gewoon een telefonische afspraak maken: 06-11199935.

Binnenkort komt er camera-toezicht zodat de personen die hun spullen dumpen aangepakt kunnen worden.

FacebookLogo_DG1Like DeGroesbeek.nl op Facebook.
FacebookLogo_DG1Volg DeGroesbeek.nl op Twitter.

Bron: DeGroesbeek.nl

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 juli, 2014 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
anne

Zo gaat het op meer plaatsen in Groesbeek. Bij de containers in de Margrietstraat wordt ook van alles gedumpt, schandalig!!

klaas

waar is onze boa gemeente?????????????

henk

Nee,waar is de mentaliteit van de mensen?

@klaas

Klaas het regende.. Dan zie je echt geen BOA hoor! Die schrijven alleen maar bonnen uit bij de pin-automaat van de Rabo, mits de zon schijnt! Verder is het dumpen van troep (want dat is het gewoon) te triest voor woorden en krijgt Henk ook een groen duimpje.

Mensen kom eens op, helpt zo’n initiatief als de kringloop niet naar de klote met deze kwats..

de nachtboswachter

Ja zelfs onze bossen liggen vol rotzooi en wat je niet ziet maar ja Staatsbosbeheer zegt het valt wel mee omdat de prullenbakken weg gehaald zijn.waar ze wel druk mee zijn is de bomen stippen om ze straks te kappen goed bezig toch we zien het straks wel weer.en niet meer mopperen want onze politiek doet er toch niks aan denk toch dat de nieuwe partij TROTS er anders over denkt zo heb ik al vernomen.

wpDiscuz